Music by The Refusers

Tuesday, May 25, 2021

Yolda Bir Çatala Geliyoruz - M.N. Hopkins'in Bir Söylemi


Yol ayrımına geldik. Bir yol insanlık için yeni bir başlangıca götürür, diğeri bizi aynı eski donuk, boş varoluşa götürür. Bir seçim gelir. Özgürlük ve kendi kaderini tayin etmenin yüksek yolunu almak ya da tanıdık köleleştirme ve yanlış yönlendirmeye devam etmek.

Şimdi seçim zamanı.    Her zaman seçme anından kaynaklanır.   Bir yolu seçeriz.   Bu senaryoya yazılmıştır.

Özgüven ve kendi kaderini tayin ile dolu bir yaşam ya da özgürlük ve demokrasi olarak yanlış temsil edilen köleliğin içi boş yolunu seçin.   İnsan topluluğunu seçme ve yaratma yeteneği verildiğinde, sizi Tanrınızdan uzaklaştırmak için yanlış kullanılan iki kelime.

İşbirliği yerine zorlama ve gasp var.   Tanrı'nın bize bu Dünya'da bahşettiği gibi yaşamaya cesaret edenler için tehditler ve cezalar.
Zalimlerin önderliğinde, malınızın çalınması, haysiyetinizin çalınması, düşmüş bir devleti kabul etmeniz ve kendi zincirlerinizi ve hapis sürelerinizi sürdürme konusundaki işbirliğiniz.

Özgür olun ve kendinize ve topluluklarınıza karşı sorumlu olun.   Bakımlı ve gelişen bir varoluş yaratmada üzerinize düşeni yapın.   Geçmişi inşa edin ve bugün yeni bir gelecek yaratın.

Köle olun, artık yok.   Başından beri olduğu gibi erkek ve kadın özgürlüğüne kavuşun ve zamanın sonunda yine olacak.

Kabul etmeyin ve sizi ele geçiren bu çılgınlığı kabul etmeyin.   Neye dönüştüğünüzü ve sadece Tanrı'nızın size verilen yolu seçme yeteneğini kullanarak ne olabileceğinizi açıkça görün.   Sola veya sağa veya düz ileriye.

İyi olun ve kendi belirlediğiniz yolunuz boyunca mutlu yolculuklar yapın.

© 2018 MN Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2018/09/we-come-to-fork-in-road-discouse-by-mn.html

No comments: