Music by The Refusers

Thursday, May 27, 2021

Přicházíme k rozcestí - Rozprava M.N. Hopkins


Dostáváme se na rozcestí.  Jedna cesta vede k novému začátku lidstva, druhá nás vede ke staré nudné a prázdné existenci.  Přichází volba.  Zvolit si cestu svobody a sebeurčení, nebo pokračovat po známé cestě zotročení a špatného směřování.

Nyní je čas volby.   Stejně jako veškerý čas pramení z přítomnosti volby.  Vybíráme si tu či onu cestu.  To bylo vepsáno do scénáře.

Zvolte si život založený na samostatnosti a sebeurčení, nebo prázdnou cestu otroctví, mylně vydávanou za svobodu a demokracii.  Dvě slova zneužitá k tomu, aby vás odvedla od vaší Bohem dané schopnosti volit a vytvářet lidské společenství.

Místo spolupráce tu máme nátlak a vydírání.  Výhrůžky a tresty pro ty, kdo se odváží žít tak, jak nám Bůh na této Zemi dal.

V čele s tyrany vám ukradli majetek, ukradli vám důstojnost, přijali jste padlý stát a spolupracujete na udržování vlastních pout a podmínek věznění.

Osvoboďte se a buďte zodpovědní sami za sebe a za svá společenství.  Podílejte se na vytváření dobře udržované a prosperující existence.  Navazujte na minulost a vytvářejte novou budoucnost, a to již dnes.

Buďte otroky, už ne.  Buďte opět svobodnými muži a ženami, jakými jste byli od počátku a jakými budete opět na konci času.

Nepřijímejte a nesouhlaste s tímto šílenstvím, které vás ovládlo.  Jasně si uvědomte, čím jste se stali a čím se můžete znovu stát, stačí jen použít svou Bohem danou schopnost zvolit si směr.  Doleva, doprava nebo rovně.

Buďte zdrávi a šťastně cestujte po cestě, kterou jste si sami určili.

© 2018 M.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2018/09/we-come-to-fork-in-road-discouse-by-mn.html

No comments: