Music by The Refusers

Wednesday, May 26, 2021

Ajungem la o răscruce de drum - Un discurs de M.N. Hopkins


Ajungem la o răscruce de drumuri.  Un drum duce la un nou început pentru omenire, celălalt ne duce la aceeași existență plictisitoare și goală.  Avem de ales.  Să mergem pe drumul cel mare al libertății și al autodeterminării sau să continuăm pe drumul familiar al înrobirii și al direcției greșite.

Acum este momentul de a alege.   Așa cum, tot timpul izvorăște din acum al alegerii.  Alegem într-un fel sau altul.  Acest lucru a fost scris în scenariu.

Alegeți o viață de autosuficiență și autodeterminare sau calea goală a sclaviei prezentate greșit drept libertate și democrație.  Două cuvinte folosite în mod greșit pentru a vă îndepărta de capacitatea pe care v-a dat-o Dumnezeu de a alege și de a crea o comunitate umană.

În loc de cooperare, avem coerciție și șantaj.  Amenințări și pedepse pentru cei care îndrăznesc să trăiască așa cum ne-a dat Dumnezeu pe acest Pământ.

Conduși de tirani, vi se fură proprietatea, vi se fură demnitatea, acceptați o stare decăzută și cooperați pentru a vă menține propriile lanțuri și condiții de încarcerare.

Eliberați-vă și fiți responsabili pentru voi înșivă și pentru comunitățile voastre.  Faceți partea voastră în crearea unei existențe bine întreținute și înfloritoare.  Construiți pe baza trecutului și creați un nou viitor, astăzi.

Nu mai fiți sclavi.  Fiți din nou bărbați și femei liberi, așa cum ați fost de la început și cum veți fi din nou la sfârșitul timpului.

Nu acceptați și nu sunteți de acord cu această nebunie care v-a cuprins.  Vedeți clar ce ați devenit și ce puteți deveni din nou, pur și simplu folosindu-vă abilitatea pe care v-a dat-o Dumnezeu de a vă alege cursul.  La stânga sau la dreapta sau drept înainte.

Fiți sănătoși și călătoriți fericiți de-a lungul drumului vostru auto-determinat.

© 2018 M.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2018/09/we-come-to-fork-in-road-discouse-by-mn.html

No comments: