Music by The Refusers

Friday, May 28, 2021

Egy útelágazáshoz érkeztünk - M.N. Hopkins Beszélgetése


Egy útelágazáshoz érkezünk.  Az egyik út az emberiség új kezdetéhez vezet, a másik a régi unalmas, üres létbe.  Elérkezik a választás.  A szabadság és az önrendelkezés útját választjuk, vagy folytatjuk a rabszolgaság és a félrevezetés megszokott útját.

Most van a választás ideje.   Mint ahogy minden idő a választás mostjából ered.  Vagy az egyik utat választjuk, vagy a másikat.  Ez bele van írva a forgatókönyvbe.

Választhatjuk az önállóság és önrendelkezés életét, vagy a rabszolgaság üres útját, amelyet szabadságnak és demokráciának tüntetnek fel.  Két szó, amelyet arra használnak félre, hogy félrevezessenek benneteket az Istentől kapott képességetekből, hogy válasszatok és emberi közösséget hozzatok létre.

Együttműködés helyett kényszerítés és zsarolás van.  Fenyegetés és büntetés azokkal szemben, akik úgy mernek élni, ahogy Isten megadta nekünk ezen a Földön.

Zsarnokok vezetése, a tulajdonotok ellopása, a méltóságotok ellopása, egy bukott állam elfogadása és a saját láncotok és fogva tartási feltételeitek fenntartásában való együttműködésetek.

Szabaduljatok ki, és legyetek felelősek önmagatokért és a közösségetekért.  Vegyétek ki a részeteket egy jól karbantartott és virágzó lét megteremtéséből.  Építsetek a múltra és teremtsetek új jövőt, még ma.

Ne legyetek többé rabszolgák.  Legyetek újra szabad férfiak és nők, ahogyan a kezdetektől fogva azok voltatok, és ahogyan azok lesztek majd az idők végén is.

Ne fogadjátok el és ne egyezzetek bele ebbe az őrületbe, amely eluralkodott rajtatok.  Lássátok tisztán, hogy mivé váltatok és mivé válhattok újra, ha egyszerűen használjátok az Istentől kapott képességeteket, hogy megválasszátok az irányt.  Balra vagy jobbra vagy egyenesen előre.

Legyetek jók és boldogan utazzatok a saját magatok által meghatározott utatokon.

© 2018 M.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2018/09/we-come-to-fork-in-road-discouse-by-mn.html

No comments: