Music by The Refusers

Friday, May 21, 2021

Vi kommer till ett vägskäl - En Diskus av M.N. Hopkins


Vi kommer till ett vägskäl.  Den ena vägen leder till en ny början för mänskligheten, den andra leder oss till samma gamla tråkiga, tomma tillvaro.  Vi står inför ett val.  Att välja frihetens och självbestämmandets höga väg eller att fortsätta på den välkända vägen av slaveri och felriktning.

Nu är det dags att välja.   All tid är sprungen ur valets nu.  Vi väljer det ena eller andra sättet.  Detta har skrivits in i manuskriptet.

Välj ett liv i självförtroende och självbestämmande eller den ihåliga vägen av slaveri som felaktigt framställs som frihet och demokrati.  Två ord som missbrukas för att leda dig bort från din av Gud givna förmåga att välja och skapa mänsklig gemenskap.

I stället för samarbete har vi tvång och utpressning.  Hot och bestraffning av dem som vågar leva som Gud har gett oss på denna jord.

Ledda av tyranner, din egendom stulen, din värdighet stulen, ditt accepterande av ett fallet tillstånd och ditt samarbete för att upprätthålla dina egna kedjor och villkor för fängelse.Bryt er loss och ta ansvar för er själva och för era samhällen.  Gör din del för att skapa en välskött och blomstrande tillvaro.  Bygg vidare på det förflutna och skapa en ny framtid, i dag.

Var inte längre slavar.  Var fria män och kvinnor igen, som ni var från början och som ni kommer att vara igen vid tidens slut.

Acceptera inte och gå inte med på detta vansinne som har tagit över er.  Se tydligt vad ni har blivit och vad ni kan bli igen genom att helt enkelt använda er av Gud givna förmåga att välja er väg.  Vänster eller höger eller rakt fram.

Ha det bra och lyckliga resor längs din självbestämda väg.

© 2018 M.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2018/09/we-come-to-fork-in-road-discouse-by-mn.html

No comments: