Music by The Refusers

Friday, May 21, 2021

Ερχόμαστε σε μια διακλάδωση του δρόμου - Μια ομιλία του M.N. Hopkins


Φτάνουμε σε μια διακλάδωση του δρόμου.  Ο ένας δρόμος οδηγεί σε μια νέα αρχή για την ανθρωπότητα, ο άλλος μας οδηγεί στην ίδια παλιά βαρετή, άδεια ύπαρξη.  Έρχεται μια επιλογή.  Να πάρουμε τον ψηλό δρόμο της ελευθερίας και του αυτοπροσδιορισμού ή να συνεχίσουμε στον γνώριμο δρόμο της υποδούλωσης και της λανθασμένης κατεύθυνσης.

Τώρα είναι η ώρα της επιλογής.   Όπως, όλος ο χρόνος πηγάζει από το τώρα της επιλογής.  Επιλέγουμε τον ένα ή τον άλλο τρόπο.  Αυτό έχει γραφτεί στο σενάριο.

Επιλέγουμε μια ζωή αυτοδυναμίας και αυτοδιάθεσης ή τον κούφιο δρόμο της σκλαβιάς που παρουσιάζεται λανθασμένα ως ελευθερία και δημοκρατία.  Δύο λέξεις που χρησιμοποιούνται καταχρηστικά για να σας αποπροσανατολίσουν από τη θεόσταλτη ικανότητά σας να επιλέγετε και να δημιουργείτε ανθρώπινη κοινότητα.

Αντί για συνεργασία, έχουμε εξαναγκασμό και εκβιασμό.  Απειλές και τιμωρία για όσους τολμούν να ζήσουν όπως μας χάρισε ο Θεός σε αυτή τη Γη.

Με επικεφαλής τυράννους, την κλοπή της περιουσίας σας, την κλοπή της αξιοπρέπειάς σας, την αποδοχή μιας έκπτωτης κατάστασης και τη συνεργασία σας στη διατήρηση των δικών σας αλυσίδων και όρων φυλάκισης.

Απελευθερωθείτε και γίνετε υπεύθυνοι για τον εαυτό σας και για τις κοινότητές σας.  Κάντε το δικό σας κομμάτι για τη δημιουργία μιας καλά συντηρημένης και ακμάζουσας ύπαρξης.  Χτίστε πάνω στο παρελθόν και δημιουργήστε ένα νέο μέλλον, σήμερα.

Να είστε σκλάβοι, όχι πια.  Γίνετε ξανά ελεύθεροι άνδρες και γυναίκες, όπως ήσασταν από την αρχή και θα είστε ξανά στο τέλος του χρόνου.

Μην αποδέχεστε και μη συμφωνείτε με αυτή την τρέλα που σας έχει κυριεύσει.  Δείτε ξεκάθαρα τι έχετε γίνει και τι μπορείτε να ξαναγίνετε απλά χρησιμοποιώντας τη θεόσταλτη ικανότητά σας να επιλέγετε την πορεία σας.  Αριστερά ή δεξιά ή ευθεία μπροστά.

Να είστε καλά και ευτυχισμένα ταξίδια κατά μήκος της αυτοκαθοριζόμενης πορείας σας.

© 2018 M.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2018/09/we-come-to-fork-in-road-discouse-by-mn.html

No comments: