Music by The Refusers

Friday, May 21, 2021

Saavumme Tienhaaraan - M.N. Hopkinsin Kirjoittama Puheenvuoro



Tulemme tienhaaraan.  Toinen tie johtaa ihmiskunnan uuteen alkuun, toinen johtaa meidät samaan vanhaan tylsään, tyhjään olemassaoloon.  Saavumme valinnan eteen.  Valita vapauden ja itsemääräämisoikeuden tie tai jatkaa tutulla orjuuden ja harhaanjohtamisen tiellä.

Nyt on valinnan aika.   Kuten kaikki aika kumpuaa valinnan nyt-hetkestä.  Me valitsemme yhden tai toisen tien.  Tämä on kirjoitettu käsikirjoitukseen.

Valitkaa omavaraisuuden ja itsemääräämisoikeuden elämä tai vapaudeksi ja demokratiaksi väärin esitetyn orjuuden ontto tie.  Kaksi sanaa, joita käytetään väärin ohjaamaan teidät pois Jumalan antamasta kyvystä valita ja luoda ihmisyhteisö.

Yhteistyön sijaan meillä on pakkoa ja kiristystä.  Uhkailua ja rangaistuksia niille, jotka uskaltavat elää niin kuin Jumala on meille suonut tällä maapallolla.

Tyrannien johdolla omaisuutenne varastetaan, ihmisarvonne varastetaan, hyväksytte langenneen valtion ja teette yhteistyötä omien kahleidenne ja vankeusehtojenne ylläpitämiseksi.

Vapautukaa ja olkaa vastuussa itsestänne ja yhteisöistänne.  Tehkää osanne hyvin ylläpidetyn ja kukoistavan olemassaolon luomiseksi.  Rakentakaa menneisyyden varaan ja luokaa uusi tulevaisuus, tänään.

Olkaa orjia, ei enää.  Olkaa jälleen vapaita miehiä ja naisia, niin kuin olitte alusta alkaen ja tulette olemaan jälleen aikojen lopussa.

Älkää hyväksykö ettekä suostuko tähän hulluuteen, joka on vallannut teidät.  Nähkää selvästi, mitä teistä on tullut ja mitä teistä voi tulla taas yksinkertaisesti käyttämällä Jumalan antamaa kykyänne valita kurssinne.  Vasemmalle tai oikealle tai suoraan eteenpäin.

Voitte hyvin ja onnellisia matkoja itsemääräämällänne polulla.

© 2018 M.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2018/09/we-come-to-fork-in-road-discouse-by-mn.html

No comments: