Music by The Refusers

Wednesday, May 26, 2021

Стигаме до разклонение на пътя - беседа от М.N. Hopkins


Стигаме до разклонение на пътя.  Единият път води към ново начало за човечеството, а другият ни води към същото старо, скучно и празно съществуване.  Налага се избор.  Да поемем по високия път на свободата и самоопределението или да продължим по познатия път на поробването и погрешното насочване.

Сега е време за избор.   Както цялото време произлиза от момента на избора.  Ние избираме един или друг път.  Това е записано в сценария.

Изберете живот на самостоятелност и самоопределение или кухия път на робството, погрешно представяно като свобода и демокрация.  Две думи, използвани неправилно, за да ви отклонят от дадената ви от Бога способност да избирате и да създавате човешка общност.

Вместо сътрудничество имаме принуда и изнудване.  Заплахи и наказания за онези, които се осмеляват да живеят така, както Бог ни е дал на тази земя.

Ръководени от тирани, вашата собственост е открадната, вашето достойнство е откраднато, вие приемате една паднала държава и съдействате за поддържането на собствените си вериги и условия за лишаване от свобода.

Освободете се и бъдете отговорни за себе си и за своите общности.  Дайте своя принос в създаването на едно добре поддържано и процъфтяващо съществуване.  Надграждайте върху миналото и създавайте ново бъдеще, още днес.

Бъдете роби, не повече.  Бъдете отново свободни мъже и жени, каквито сте били от самото начало и каквито ще бъдете отново в края на времето.

Не приемайте и не се съгласявайте с тази лудост, която ви е завладяла.  Вижте ясно в какво сте се превърнали и в какво можете да се превърнете отново, като просто използвате дадената ви от Бога способност да избирате посоката си.  Наляво, надясно или направо.

Бъдете здрави и щастливо пътувайте по пътя, който сами сте определили.

© 2018 М.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2018/09/we-come-to-fork-in-road-discouse-by-mn.html

No comments: