Music by The Refusers

Thursday, May 27, 2021

Prichádzame k rázcestiu - Rozprava od M.N. Hopkins


Dostávame sa na rázcestie.  Jedna cesta vedie k novému začiatku ľudstva, druhá nás vedie k tej istej starej, nudnej a prázdnej existencii.  Prichádza voľba.  Vybrať sa na cestu slobody a sebaurčenia, alebo pokračovať po známej ceste zotročenia a nesprávneho smerovania.

Teraz je čas voľby.   Tak ako všetok čas vychádza z voľby teraz.  Vyberáme si jednu alebo druhú cestu.  To bolo zapísané do scenára.

Vyberte si život založený na sebestačnosti a sebaurčení, alebo prázdnu cestu otroctva nesprávne prezentovanú ako sloboda a demokracia.  Dve slová zneužité na to, aby vás odklonili od vašej Bohom danej schopnosti vybrať si a vytvoriť ľudské spoločenstvo.

Namiesto spolupráce máme nátlak a vydieranie.  Vyhrážky a tresty pre tých, ktorí sa odvážia žiť tak, ako nám to Boh na tejto zemi udelil.

Pod vedením tyranov vám kradnú majetok, vašu dôstojnosť, akceptujete padlý štát a spolupracujete na udržiavaní vlastných reťazí a podmienok väzenia.

Osloboďte sa a buďte zodpovední sami za seba a za svoje komunity.  Podieľajte sa na vytváraní dobre udržiavanej a prosperujúcej existencie.  Nadviažte na minulosť a vytvorte novú budúcnosť, dnes.

Už viac nebuďte otrokmi.  Buďte opäť slobodnými mužmi a ženami, akými ste boli od počiatku a akými budete opäť na konci času.

Neprijímajte a nesúhlaste s týmto šialenstvom, ktoré vás ovládlo.  Jasne si uvedomte, čím ste sa stali a čím sa môžete opäť stať, ak jednoducho využijete svoju Bohom danú schopnosť zvoliť si smer.  Vľavo, vpravo alebo rovno.

Buďte zdraví a šťastne cestujte po ceste, ktorú ste si sami určili.

© 2018 M.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2018/09/we-come-to-fork-in-road-discouse-by-mn.html

No comments: