Music by The Refusers

Wednesday, May 26, 2021

Mēs nonākam pie ceļa krustojuma - M.N. Hopkinsa (M.N. Hopkins) priekšlasījums

Mēs nonākam ceļa krustcelēs.  Viens ceļš ved uz jaunu sākumu cilvēcei, otrs - uz to pašu veco, garlaicīgo, tukšo eksistenci.  Mums ir jāizvēlas.  Vai doties pa brīvības un pašnoteikšanās ceļu, vai arī turpināt iesākto verdzības un nepareizas virzības ceļu.

Tagad ir izvēles laiks.   Tā kā viss laiks rodas no izvēles tagad.  Mēs izvēlamies vienu vai otru ceļu.  Tas ir ierakstīts scenārijā.

Izvēlēties dzīvi, kas balstīta uz pašpaļāvību un pašnoteikšanos, vai arī tukšo verdzības ceļu, kas nepareizi pasniegts kā brīvība un demokrātija.  Divi vārdi, kas nepareizi izmantoti, lai jūs novirzītu no jūsu Dieva dotās spējas izvēlēties un radīt cilvēku kopienu.

Sadarbības vietā mums ir piespiešana un izspiešana.  Draudi un sodi tiem, kas uzdrošinās dzīvot tā, kā Dievs mums devis uz šīs zemes.

Tirānu vadībā tiek nozagts jūsu īpašums, nozagta jūsu cieņa, jūsu piekrišana kritušai valstij un jūsu sadarbība, lai saglabātu jūsu pašu važas un ieslodzījuma nosacījumus.

Atbrīvojieties un esiet atbildīgi par sevi un savām kopienām.  Veiciet savu daļu, lai radītu labi uzturētu un plaukstošu eksistenci.  Balstieties uz pagātni un veidojiet jaunu nākotni jau šodien.

Nebūsiet vairs vergi.  Esiet atkal brīvi vīrieši un sievietes, kādi bijāt no paša sākuma un kādi būsiet atkal laika beigās.

Nepieņemiet un nepiekrītiet šim neprātam, kas jūs ir pārņēmis.  Skaidri redziet, par ko esat kļuvuši un par ko varat atkal kļūt, vienkārši izmantojot Dieva dotās spējas izvēlēties savu ceļu.  Pa kreisi vai pa labi, vai taisni uz priekšu.

Esiet veseli un laimīgi ceļojiet pa savu paša izvēlēto ceļu.

© 2018 M.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2018/09/we-come-to-fork-in-road-discouse-by-mn.html

No comments: