Music by The Refusers

Friday, May 28, 2021

Prišli smo na razpotje - Razprava M.N. Hopkins


Prišli smo do razpotja.  Ena pot vodi k novemu začetku človeštva, druga pa nas vodi v staro, dolgočasno in prazno življenje.  Na voljo je izbira.  Ali se odločimo za visoko pot svobode in samoodločanja ali pa nadaljujemo po znani poti zasužnjevanja in napačne usmeritve.

Zdaj je čas izbire.   Tako kot ves čas izhaja iz zdaj izbire.  Izberemo eno ali drugo pot.  To je zapisano v scenariju.

Izberite življenje v samostojnosti in samoodločanju ali pa votlo pot suženjstva, ki se napačno predstavlja kot svoboda in demokracija.  Dve besedi, ki sta zlorabljeni, da bi vas odvrnili od vaše od Boga dane zmožnosti izbire in ustvarjanja človeške skupnosti.

Namesto sodelovanja imamo prisilo in izsiljevanje.  Grožnje in kazni za tiste, ki si upajo živeti, kot nam je Bog namenil na tej zemlji.

Vodijo jih tirani, ukradena vam je lastnina, ukradeno vam je dostojanstvo, sprejeli ste padlo državo in sodelujete pri ohranjanju lastnih verig in zapornih pogojev.

Osvobodite se in bodite odgovorni zase in za svoje skupnosti.  Prispevajte k ustvarjanju dobro ohranjenega in cvetočega obstoja.  Gradite na preteklosti in ustvarite novo prihodnost, danes.

Ne bodite več sužnji.  Bodite spet svobodni moški in ženske, kot ste bili od začetka in boste spet ob koncu časov.

Ne sprejmite in ne privolite v to norost, ki vas je zajela.  Jasno poglejte, kaj ste postali in kaj lahko spet postanete, če preprosto uporabite svojo od Boga dano zmožnost, da izberete svojo pot.  Levo ali desno ali naravnost naprej.

Bodite zdravi in srečno potujte po svoji poti, ki ste si jo sami določili.

© 2018 M.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2018/09/we-come-to-fork-in-road-discouse-by-mn.html

No comments: