Music by The Refusers

Wednesday, May 26, 2021

M. N. Hopkinso pokalbis apie tai, kaip prieiname prie kelio išsišakojimo

Prieiname kelio išsišakojimą.  Vienas kelias veda į naują žmonijos pradžią, o kitas - į tą pačią seną nuobodžią, tuščią egzistenciją.  Tenka rinktis.  Pasirinkti laisvės ir apsisprendimo kelią arba toliau eiti gerai pažįstamu pavergimo ir klaidingos krypties keliu.

Dabar yra pasirinkimo metas.   Kaip ir visas laikas kyla iš pasirinkimo dabar.  Mes renkamės vieną ar kitą kelią.  Tai įrašyta scenarijuje.

Rinkitės savarankišką ir apsisprendimą skatinantį gyvenimą arba tuščiavidurį vergovės kelią, klaidingai pristatomą kaip laisvė ir demokratija.  Du žodžiai, kuriais piktnaudžiaujama siekiant nukreipti jus nuo Dievo duoto gebėjimo rinktis ir kurti žmonių bendruomenę.

Vietoj bendradarbiavimo turime prievartą ir prievartavimą.  Grasinimai ir bausmės tiems, kurie išdrįsta gyventi taip, kaip Dievas mums suteikė šioje žemėje.

Vadovaujami tironų, jūsų nuosavybė pavogta, jūsų orumas pavogtas, jūsų sutikimas su puolusia valstybe ir jūsų bendradarbiavimas išlaikant savo pačių grandines ir įkalinimo sąlygas.

Išsilaisvinkite ir būkite atsakingi už save ir savo bendruomenes.  Prisidėkite prie gerai išlaikytos ir klestinčios egzistencijos kūrimo.  Remkitės praeitimi ir kurkite naują ateitį jau šiandien.

Daugiau nebūkite vergais.  Vėl būkite laisvi vyrai ir moterys, kokie buvote iš pradžių ir vėl būsite laikų pabaigoje.

Nepriimkite ir nesutikite su šia jus užvaldžiusia beprotybe.  Aiškiai matykite, kuo tapote ir kuo galite vėl tapti, paprasčiausiai naudodamiesi Dievo suteikta galimybe pasirinkti savo kelią.  Į kairę, į dešinę ar tiesiai.

Būkite sveiki ir laimingai keliaukite savo paties pasirinktu keliu.

© 2018 M.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2018/09/we-come-to-fork-in-road-discouse-by-mn.html

No comments: