Music by The Refusers

Friday, May 21, 2021

Vi kommer til et vejkryds - En Diskus af M.N. Hopkins


Vi kommer til en skillevej.  Den ene vej fører til en ny begyndelse for menneskeheden, den anden vej fører os til den samme gamle kedelige, tomme tilværelse.  Vi står over for et valg.  At vælge frihedens og selvbestemmelsens høje vej eller at fortsætte ad den velkendte vej med slaveri og vildledning.

Nu er det tid til at vælge.   Som al tid udspringer af valgets nu.  Vi vælger den ene eller den anden vej.  Dette er skrevet ind i manuskriptet.

Vælg et liv i selvtillid og selvbestemmelse eller den hule vej til slaveri, der er misforstået som frihed og demokrati.  To ord, der misbruges til at vildlede dig væk fra din gudgivne evne til at vælge og skabe et menneskeligt fællesskab.

I stedet for samarbejde har vi tvang og afpresning.  Trusler og straf for dem, der vover at leve, som Gud har givet os på denne jord.

Styret af tyranner, jeres ejendom stjålet, jeres værdighed stjålet, jeres accept af en falden stat og jeres samarbejde med at opretholde jeres egne lænker og fængselsvilkår.

Bryd ud og tag ansvar for jer selv og for jeres samfund.  Gør jeres del for at skabe en velholdt og blomstrende tilværelse.  Byg på fortiden og skab en ny fremtid i dag.

Vær slaver, ikke mere.  Vær frie mænd og kvinder igen, som I var fra begyndelsen og vil være det igen ved tidernes ende.

Accepter ikke og accepter ikke dette vanvid, der har overtaget jer.  Se klart, hvad I er blevet til, og hvad I kan blive igen ved blot at bruge jeres gudgivne evne til at vælge jeres kurs.  Til venstre eller til højre eller ligeud.

Hav det godt og god rejse på din selvbestemte vej.

© 2018 M.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2018/09/we-come-to-fork-in-road-discouse-by-mn.html

No comments: