Music by The Refusers

Saturday, December 17, 2022

Žinutė apie sąžiningo gyvenimo poreikį - M.N. Hopkinso kalba

Sąžiningas gyvenimas:

Šviesos ir tik šviesos užtenka, kad būtų išgydytos visos ligos ir negalavimai iš ilgo žmonijos iliuzinių skundų sąrašo.  Nes Šviesa su savimi atneša sąžiningą gyvenimą ir sąžiningu būdu negali žmoguje egzistuoti ligų iliuzijos.

Juk Žmogus buvo išmokytas sirgti, nes buvo išmokytas būti nesąžiningas tų, kurie klaidina ir dezinformuoja siekdami savanaudiškų tikslų.  Nes grįžimas prie sąžiningo gyvenimo užtikrintų sveikų individų ir žmonių bendruomenių grupių sugrįžimą.

Šiandien labiausiai reikia sąžiningumo.  Žmogus buvo išmokytas meluoti, kaip ir apgaudinėti.  Nes kai keletas žmonių primeta klaidingą tikrovę ar iliuziją, žmogus nebegali matyti aiškiomis akimis, jausti aiškiomis emocijomis ir mąstyti aiškiu protu.  Šioje prievartinės kontrolės sistemoje nebėra proto ir vyrauja liga.

Natūralią sistemą pakeitus nenatūralia, žmogaus organizme visada pasireikš ligos arba konfliktai.  Mikrobai, mikrobai, virusai ir bakterijos - visa tai buvo liguisto proto, kuris privertė kitus tikėti liga, o ne sveikata, kūriniai.

Dabar daugiausia dėmesio skiriama bet kokiam silpnumui, o ne natūraliai žmogaus stiprybei ir sveikatai, kurią puoselėja stiprus protas, nekontroliuojamas išorinių veiksnių.  Dabar žmogus reaguoja į išgalvotus gandus ir melą, kuriuos sustiprina suklastota informacija ir statistiniai duomenys, neturintys jokios prasmės arba neturintys prasmės, jei žmogus vis dar turėtų gebėjimą aiškiai mąstyti ir matyti savo egzistencijos čia, žmogaus pasaulyje, tikrovę.

Paprastas požiūris visada yra geresnis.  Sudėtingumas buvo išradimas tų, kurie painioja, siekdami kontroliuoti Žmonijos kryptį.

Sustokite ir pažvelkite ne tik į išorinį kraštovaizdį, bet ir į savo vidų, kad pamatytumėte, kur yra tiesos namai.  Daugiau nepasitikėkite savo žiniasklaida.  Nes jos yra ne kas kita, kaip masinio apgaudinėjimo priemonės.  Jus bombarduoja daugybe nenaudingos informacijos, kad atitrauktų jūsų dėmesį ir neleistų jums gauti tikros informacijos, reikalingos sprendimams priimti.  Tiesą sakant, jūs atsisakėte savo gebėjimų priimti sprendimus ir perdavėte juos keliems kitiems, kurie jus linksmina, o ne protingai informuoja apie jus supantį pasaulį.

Matome, kad jūsų žmonių bendruomenėse kyla daug tamsių debesų.  Tai natūralus procesas, kuris turi įvykti prieš išleidžiant Šviesą į jūsų pasaulį.

Dabar kyla daugybė konfliktų, nes nedaugelis paskutinį kartą desperatiškai bando kontroliuoti žmonių reikalus.  Tai žlugs, kaip ir visos pastangos, kylančios iš egoizmo šaltinio.

Nebijokite ir žinokite, kad į jūsų pasaulį vėl sugrįš pusiausvyra, o žmonių reikalus vėl valdys gerumas ir sveikas protas.  Nes tik nedaugelis mato, kad reikia atkurti ryšį su gamta ir Dievu.  Tai vienintelis būdas išlaikyti pusiausvyrą jūsų pasaulyje.Tegul ne baimė būna jūsų vadovas, bet tegul vėl valdo meilė ir protas.

© M. N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

No comments: