Music by The Refusers

Tuesday, December 20, 2022

Dürüst Yaşam İhtiyacı Hakkında Bir Mesaj - M.N. Hopkins'in Bir Söylemi

Dürüst Yaşam:

Işık ve sadece Işık, insanoğlunun uzun yanılsamalı şikâyetler listesindeki tüm hastalıkları iyileştirmek için yeterlidir.  Çünkü Işık beraberinde yaşamda dürüstlüğü getirir ve dürüst bir şekilde insanda hastalık yanılsamaları var olamaz.

Çünkü insana, kendi bencil amaçları için yanlış yönlendiren ve yanlış bilgilendirenler tarafından dürüst olmaması öğretildiği için hasta olması da öğretilmiştir.  Dürüst yaşama geri dönüş, sağlıklı bireylere olduğu kadar insan toplulukları içindeki gruplara da geri dönüşü sağlayacaktır.

Bugün en çok ihtiyaç duyulan şey dürüstlüktür.  İnsana yalan söylemesi öğretildiği gibi aldatması da öğretilmiştir.  Çünkü birkaç kişi sahte bir gerçeklik ya da yanılsama dayattığında, artık insan net gözlerle göremez, net duygularla hissedemez ve net bir zihinle düşünemez.  Bu zorla kontrol sisteminde artık akıl yoktur ve hastalık hüküm sürer.

Doğal bir sistem doğal olmayan bir sisteme dönüştürüldüğünde, insan organizması içinde her zaman hastalık ya da çatışmalar ortaya çıkacaktır.  Mikroplar, mikroplar, virüsler ve bakteriler, başkalarını sağlıktan ziyade hastalığa inandıran hasta bir zihnin yaratımlarıdır.

Artık insanın doğal gücüne ve dış etkiler tarafından kontrol edilmeyen güçlü bir zihin tarafından beslenen sağlığına değil, her türden zayıflığa odaklanılmaktadır.  İnsan artık hiçbir anlam ifade etmeyen ya da İnsan hala net düşünebilme ve İnsan dünyasındaki varlığının gerçekliğini görebilme yeteneğine sahip olsaydı hiçbir anlam ifade etmeyecek olan yanlış bilgiler ve istatistiklerle desteklenen uydurma söylentilere ve yalanlara tepki vermektedir.

Basit bir bakış açısı her zaman daha iyidir.  Karmaşıklık, İnsanoğlunun yönünü kontrol etmek amacıyla kafa karıştıranların icadıdır.

Durun ve sadece dış manzaraya değil, gerçeğin nerede yuva kurduğunu görmek için içinize de bakın.  Artık medyalarınıza güvenmeyin.  Çünkü onlar kitleleri kandırmak için kullanılan araçlardan başka bir şey değildir.  Karar verme süreçlerinizde dikkatinizi dağıtmak ve sizi gerçek bilgiden uzak tutmak için çok sayıda yararsız bilgiyle bombardımana tutuluyorsunuz.  Aslında, karar verme yeteneklerinizden vazgeçtiniz ve onları sizi etrafınızdaki dünya hakkında akıllıca bilgilendirmek yerine eğlendiren birkaç kişiye devrettiniz.

İnsan topluluklarınız içinde pek çok kara bulutun yükseldiğini görüyoruz.  Bu, Işığın dünyanıza salıverilmesinden önce gerçekleşmesi gereken doğal bir süreçtir.

Azınlık, İnsanlığın işlerini kontrol etmek için son bir umutsuz girişimde bulunurken, şu anda pek çok çatışma var.  Ego kaynağından gelen tüm çabaların başarısız olacağı gibi bu da başarısız olacaktır.

Korkmayın ve bilin ki denge yeniden dünyanıza dönecek ve İnsanoğlunun işlerine yeniden nezaket ve akıl hâkim olacaktır.  Çünkü çok az kişi hem Doğa'ya hem de Tanrı'ya yeniden bağlanma ihtiyacını görebilmektedir.  Dünyanızda dengeyi korumanın tek yolu budur.

Korkunun rehberiniz olmasına izin vermeyin, bırakın sevgi ve akıl bir kez daha hüküm sürsün.

© M.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

No comments: