Music by The Refusers

Friday, December 16, 2022

Ένα μήνυμα σχετικά με την ανάγκη για έντιμη διαβίωση - Μια ομιλία του M.N. Hopkins


Ειλικρινής διαβίωση:

Φως και μόνο το Φως είναι αρκετό για να θεραπεύσει όλα τα δεινά και τις ασθένειες από τον μακρύ κατάλογο των ψευδαισθητικών παραπόνων της ανθρωπότητας.  Γιατί το Φως μαζί του φέρνει μια ειλικρίνεια στη ζωή και με ειλικρινή τρόπο δεν μπορούν να υπάρξουν οι ψευδαισθήσεις της ασθένειας στον Άνθρωπο.

Διότι ο Άνθρωπος διδάχθηκε να είναι άρρωστος καθώς διδάχθηκε να είναι ανέντιμος από εκείνους που παραπλανούν και παραπληροφορούν για τους δικούς τους εγωιστικούς σκοπούς.  Διότι η επιστροφή στην έντιμη ζωή θα εξασφάλιζε την επιστροφή σε υγιή άτομα καθώς και σε ομάδες μέσα στις ανθρώπινες κοινότητες.

Η ειλικρίνεια είναι αυτό που χρειάζεται περισσότερο σήμερα.  Ο άνθρωπος έχει μάθει να λέει ψέματα, όπως έχει μάθει να εξαπατά.  Γιατί όταν κάποιοι λίγοι επιβάλλουν μια ψεύτικη πραγματικότητα ή ψευδαίσθηση δεν μπορεί πλέον ο Άνθρωπος να δει με καθαρά μάτια, να νιώσει με καθαρά συναισθήματα και να σκεφτεί με καθαρό μυαλό.  Η λογική δεν υπάρχει πλέον σε αυτό το σύστημα αναγκαστικού ελέγχου και η αρρώστια επικρατεί.

Ένα φυσικό σύστημα που αλλάζει σε ένα αφύσικο θα εμφανίζει πάντα ασθένειες ή συγκρούσεις μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό.  Τα μικρόβια, τα μικρόβια, οι ιοί και τα βακτήρια ήταν όλα δημιουργήματα ενός άρρωστου μυαλού που επέβαλε στους άλλους να πιστεύουν στην αρρώστια αντί στην υγεία.

Η εστίαση είναι τώρα στην αδυναμία κάθε είδους και όχι πλέον στη φυσική δύναμη και υγεία του ανθρώπου που καλλιεργείται από ένα ισχυρό μυαλό που δεν ελέγχεται από εξωτερικές επιρροές.  Ο άνθρωπος τώρα αντιδρά σε κατασκευασμένες φήμες και ψέματα που ενισχύονται από παραποιημένες πληροφορίες και στατιστικές που δεν έχουν νόημα ή δεν θα είχαν νόημα αν ο άνθρωπος είχε ακόμα την ικανότητα να σκέφτεται καθαρά και να βλέπει την πραγματικότητα της ύπαρξής του εδώ στον κόσμο του ανθρώπου.

Μια απλή άποψη είναι πάντα καλύτερη.  Η πολυπλοκότητα ήταν η εφεύρεση εκείνων που προκαλούν σύγχυση σε μια προσπάθεια να ελέγξουν την κατεύθυνση της Ανθρωπότητας.

Σταματήστε και κοιτάξτε όχι μόνο το εξωτερικό τοπίο, αλλά κοιτάξτε μέσα σας για να δείτε πού η αλήθεια έχει το σπίτι της.  Μην εμπιστεύεστε πλέον τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.  Γιατί δεν είναι τίποτα περισσότερο από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης.  Σας βομβαρδίζουν με ένα πλήθος άχρηστων πληροφοριών για να σας αποσπάσουν την προσοχή και να σας κρατήσουν μακριά από τις πραγματικές πληροφορίες για τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων.  Στην πραγματικότητα, έχετε παραιτηθεί από τις ικανότητές σας να λαμβάνετε αποφάσεις και τις έχετε παραδώσει σε μερικούς άλλους που σας διασκεδάζουν αντί να σας ενημερώνουν έξυπνα για τον κόσμο γύρω σας.

Βλέπουμε πολλά σκοτεινά σύννεφα να αναδύονται μέσα στις ανθρώπινες κοινότητές σας.  Αυτή είναι μια φυσική διαδικασία που πρέπει να συμβεί πριν από την απελευθέρωση του Φωτός στον κόσμο σας.

Υπάρχουν τόσες πολλές συγκρούσεις τώρα, καθώς οι λίγοι κάνουν μια τελευταία απεγνωσμένη προσπάθεια να ελέγξουν τις υποθέσεις του ανθρώπου.  Αυτό θα αποτύχει, όπως όλες οι προσπάθειες που προέρχονται από μια πηγή εγωισμού θα αποτύχουν.

Μη φοβάστε και να ξέρετε ότι η ισορροπία θα επιστρέψει και πάλι στον κόσμο σας και η καλοσύνη και η λογική θα κυριαρχήσουν και πάλι στις υποθέσεις του Ανθρώπου.  Γιατί λίγοι μπορούν να δουν την ανάγκη επανασύνδεσης τόσο με τη Φύση όσο και με τον Θεό.  Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσετε την ισορροπία στον κόσμο σας.

Μην αφήσετε τον φόβο να σας καθοδηγήσει, αλλά αφήστε την αγάπη και τη λογική να κυριαρχήσουν και πάλι.

© 2010 M.N. Hopkins

No comments: