Music by The Refusers

Saturday, December 17, 2022

Sõnum ausa eluviisi vajadusest - M.N. Hopkinsi kõne

Aus elu:

Valgusest ja valgusest üksi piisab, et ravida kõiki inimkonna illusiooniliste kaebuste pika nimekirja haigusi ja vaevusi.  Sest Valgus koos sellega toob kaasa ausa elamise ja ausalt ei saa illusioonid haiguste eksisteerida inimeses.

Sest Inimene õpetati haigeks, kuna teda õpetasid ebaausaks need, kes eksitavad ja teavitavad valesti oma isekatel eesmärkidel.  Sest tagasipöördumine ausa eluviisi juurde tagaks tagasipöördumise nii tervete üksikisikute kui ka rühmade juurde inimkogukondades.

Ausus on see, mida tänapäeval kõige rohkem vajatakse.  Inimest on õpetatud valetama, sest teda on õpetatud petma.  Sest kui vähesed kehtestavad vale reaalsuse või illusiooni, siis ei saa Inimene enam näha selge silmaga, tunda selge emotsiooniga ja mõelda selge mõttega.  Mõistus ei eksisteeri enam selles sunniviisilise kontrolli süsteemis ja haigus valitseb.

Looduslik süsteem, mis on muudetud ebaloomulikuks, näitab alati haigusi või konflikte inimorganismides.  Mikroobid, mikroobid, viirused ja bakterid on kõik haige meele looming, mis pani teisi uskuma pigem haigust kui tervist.

Nüüd keskendutakse igasugusele nõrkusele ja mitte enam inimese loomulikule tugevusele ja tervisele, mida toidab tugev mõistus, mida ei kontrolli välised mõjud.  Inimene reageerib nüüd fabritseeritud kuulujuttudele ja valedele, mida tugevdavad valeinfo ja statistika, millel ei ole mõtet või ei oleks mõtet, kui inimesel oleks veel võime selgelt mõelda ja näha oma olemasolu reaalsust siin, Inimese maailmas.

Lihtne vaade on alati parem.  Keerukus oli nende leiutis, kes ajavad segadusse, püüdes kontrollida Inimkonna suunda.

Peatuge ja vaadake mitte ainult välist maastikku, vaid vaadake sissepoole, et näha, kus tõde oma kodu leiab.  Ärge usaldage enam oma meediat.  Sest need ei ole midagi muud kui vahendid massipettuseks.  Teid pommitatakse hulgaliselt kasutut teavet, et juhtida tähelepanu kõrvale ja hoida teid eemale tõelisest teabest, mis on vajalik teie otsustusprotsesside jaoks.  Tegelikult olete loobunud oma otsustusvõimest ja andnud selle üle mõnedele teistele, kes teid pigem meelelahutuslikult, kui arukalt teavitavad teid ümbritsevast maailmast.

Me näeme, et teie inimkogukondades tõuseb palju tumedaid pilvi.  See on loomulik protsess, mis peab toimuma enne Valguse vabanemist teie maailma.

Praegu on nii palju konflikte, kuna vähesed teevad viimase meeleheitliku katse kontrollida inimeste asju.  See ebaõnnestub, nagu kõik pingutused, mis tulevad ego allikast, ebaõnnestuvad.

Ärge kartke ja teadke, et teie maailma naaseb taas tasakaal ning headus ja mõistlikkus hakkavad taas valitsema Inimese asju.  Sest vähesed näevad vajadust taasühenduda nii Looduse kui ka Jumalaga.  See on ainus viis, kuidas säilitada tasakaalu teie maailmas.

Ärge laske hirmul olla oma juhiks, vaid laske taas kord valitseda armastusel ja mõistusel.

© M.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

No comments: