Music by The Refusers

Sunday, December 18, 2022

Послание за нуждата от честен живот - Беседа от М.Н. Хопкинс

Честен живот:

Светлината и само светлината са достатъчни, за да излекуват всички недъзи и болести от дългия списък с илюзорни оплаквания на човечеството.  Защото Светлината със себе си носи честност в живеенето и по честен начин не могат да съществуват илюзиите за болести в Човека.

Защото Човек е научен да боледува, тъй като е научен да бъде нечестен от онези, които заблуждават и дезинформират за собствените си егоистични цели.  Защото завръщането към честния живот би осигурило завръщането към здравите индивиди, както и към групите в човешките общности.

Честността е това, което е най-необходимо днес.  Човекът е научен да лъже, както е научен и да мами.  Защото, когато малцина налагат фалшива реалност или илюзия, вече не може Човек да вижда с ясни очи, да чувства с ясни емоции и да мисли с ясен ум.  Разумът вече не съществува в тази система на насилствен контрол и болестта надделява.

Една естествена система, променена в неестествена, винаги ще проявява болести или конфликти в човешкия организъм.  Микробите, микробите, вирусите и бактериите са творения на болния ум, който е внушил на другите да вярват в болестта, а не в здравето.

Сега вниманието е насочено към всякакъв вид слабост, а не към естествената сила и здраве на човека, подхранвани от силен ум, който не се контролира от външни влияния.  Човекът сега реагира на измислени слухове и лъжи, подсилени от фалшива информация и статистически данни, които нямат смисъл или не биха имали смисъл, ако човекът все още имаше способността да мисли ясно и да вижда реалността на своето съществуване тук, в света на хората.

Простият поглед винаги е по-добър.  Сложността е изобретение на онези, които объркват в опит да контролират посоката на Човечеството.

Спрете и погледнете не само външния пейзаж, но и навътре, за да видите къде е домът на истината.  Вече не се доверявайте на медиите.  Защото те не са нищо повече от средство за масова измама.  Вие сте бомбардирани с множество безполезна информация, за да отвлекат вниманието ви и да ви предпазят от истинската информация за процеса на вземане на решения.  Всъщност вие сте се отказали от способността си да вземате решения и сте я предали на няколко други, които по-скоро ви забавляват, отколкото интелигентно да ви информират за света около вас.

Виждаме много тъмни облаци, които се появяват във вашите човешки общности.  Това е естествен процес, който трябва да се случи преди освобождаването на Светлината във вашия свят.

Сега има толкова много конфликти, тъй като малцина правят последен отчаян опит да контролират човешките дела.  Това ще се провали, както се провалят всички усилия, които идват от егоизма.

Не се страхувайте и знайте, че равновесието отново ще се върне във вашия свят и добротата и разумът отново ще управляват човешките дела.  Защото малцина могат да видят нуждата от възстановяване на връзката с природата и с Бога.  Това е единственият начин да поддържате равновесието във вашия свят.

Нека страхът не ви води, а нека отново властват любовта и разумът.

© М.Н. Хопкинс

To read the original discourse in English, please click on the link below:

No comments: