Music by The Refusers

Saturday, December 17, 2022

Ett budskap om behovet av ett ärligt liv - Ett föredrag av M.N. Hopkins

Ärligt boende:

Ljuset och enbart ljuset är tillräckligt för att läka alla sjukdomar och krämpor från mänsklighetens långa lista över illusoriska klagomål.  Ljuset medför nämligen ett ärligt liv, och på ett ärligt sätt kan människans illusioner om sjukdomar inte existera.

Människan lärde sig att vara sjuk eftersom hon lärde sig att vara oärlig av dem som vilseleder och felinformerar för sina egna själviska syften.  En återgång till ett ärligt liv skulle garantera en återgång till friska individer och grupper inom mänskliga samhällen.

Ärlighet är det som behövs mest i dag.  Människan har lärt sig att ljuga liksom hon har lärt sig att bedra.  För när några få påtvingar en falsk verklighet eller illusion kan inte längre människan se med klara ögon, känna med klara känslor och tänka med ett klart sinne.  Förnuftet existerar inte längre i detta system av påtvingad kontroll och sjukdom råder.

Ett naturligt system som ändras till ett onaturligt kommer alltid att uppvisa sjukdom eller konflikter inom den mänskliga organismen.  Bakterier, mikrober, virus och bakterier var alla skapelser av ett sjukt sinne som tvingade andra att tro på sjukdom snarare än hälsa.

Koncentrationen ligger nu på svagheter av alla slag och inte längre på människans naturliga styrka och hälsa som fostras av ett starkt sinne som inte kontrolleras av yttre påverkan.  Människan reagerar nu på påhittade rykten och lögner som förstärks av falsk information och statistik som inte har någon mening eller skulle ha haft någon mening om människan fortfarande hade förmågan att tänka klart och se verkligheten i sin existens här i människans värld.

En enkel syn är alltid bättre.  Komplexitet var ett påfund av dem som förvirrar i ett försök att kontrollera mänsklighetens riktning.

Stanna upp och titta inte bara på det yttre landskapet, utan titta inåt för att se var sanningen har sitt hem.  Lita inte längre på medierna.  För de är inget annat än medel för att lura massan.  Ni bombarderas med en mängd onödig information för att distrahera och hålla er borta från verklig information för era beslutsprocesser.  I själva verket har ni gett upp er förmåga att fatta beslut och överlämnat den till några få andra som underhåller er snarare än informerar er intelligent om världen runt omkring er.

Vi ser många mörka moln som uppstår i era mänskliga samhällen.  Detta är en naturlig process som måste ske innan Ljuset släpps in i er värld.

Det finns så många konflikter nu när de få gör ett sista desperat försök att kontrollera människans angelägenheter.  Detta kommer att misslyckas eftersom alla ansträngningar som kommer från en egokälla kommer att misslyckas.

Var inte rädda och vet att balansen kommer att återvända till er värld och att vänlighet och förnuft återigen kommer att styra människans angelägenheter.  För få kan se behovet av att återknyta kontakten med både naturen och Gud.  Detta är det enda sättet att upprätthålla balansen i er värld.

Låt inte rädsla vara er vägledare, utan låt kärlek och förnuft återigen styra.

© M.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

No comments: