Music by The Refusers

Friday, December 16, 2022

Een boodschap over de noodzaak van een eerlijk leven - Een verhandeling door M.N. Hopkins

Eerlijk leven:

Licht en Licht alleen is voldoende om alle kwalen en ziekten uit de lange lijst van illusoire klachten van de mensheid te genezen.  Want Licht brengt daarmee een eerlijk leven en op een eerlijke manier kunnen de illusies van ziekte niet bestaan in de Mens.

Want de mens werd geleerd om ziek te zijn, zoals hem geleerd werd om oneerlijk te zijn door hen die misleiden en verkeerd informeren voor hun eigen egoïstische doeleinden.  Want een terugkeer naar een eerlijk leven zou een terugkeer verzekeren naar gezonde individuen en groepen binnen menselijke gemeenschappen.

Eerlijkheid is vandaag de dag het meest nodig.  De mens is geleerd te liegen en te bedriegen.  Want als een paar mensen een valse realiteit of illusie opdringen, kan de mens niet langer met heldere ogen zien, met heldere emoties voelen en met een heldere geest denken.  De rede bestaat niet meer in dit systeem van gedwongen controle en ziekte overheerst.

Een natuurlijk systeem veranderd in een onnatuurlijk systeem zal altijd ziekte of conflicten vertonen binnen het menselijk organisme.  Kiemen, microben, virussen en bacteriën waren allemaal creaties van een zieke geest die anderen deed geloven in ziekte in plaats van gezondheid.

De nadruk ligt nu op elke vorm van zwakte en niet langer op de natuurlijke kracht en gezondheid van de mens, gevoed door een sterke geest die niet wordt beheerst door invloeden van buitenaf.  De mens reageert nu op verzonnen geruchten en leugens versterkt door vervalste informatie en statistieken die nergens op slaan of zouden slaan als de mens nog het vermogen had om helder te denken en de realiteit van zijn of haar bestaan hier in de wereld van de mens te zien.

Een eenvoudige kijk is altijd beter.  Complexiteit was de uitvinding van hen die verwarring zaaien in een poging om de mensheid te sturen.

Stop en kijk niet alleen naar het uiterlijke landschap, maar kijk naar binnen om te zien waar de waarheid zijn thuis heeft.  Vertrouw niet langer op jullie media.  Want zij zijn niets meer dan het middel tot massale misleiding.  Jullie worden gebombardeerd met een veelheid aan nutteloze informatie om jullie af te leiden en af te houden van echte informatie voor jullie besluitvormingsprocessen.  In feite hebben jullie je beslissingsvermogen opgegeven en overgedragen aan een paar anderen die jullie eerder vermaken dan intelligent informeren over de wereld om jullie heen.

Wij zien veel donkere wolken ontstaan binnen jullie menselijke gemeenschappen.  Dit is een natuurlijk proces dat moet plaatsvinden voordat het Licht in jullie wereld vrijkomt.

Er zijn zoveel conflicten nu de weinigen een laatste wanhopige poging doen om de zaken van de mens te beheersen.  Dit zal mislukken, zoals alle inspanningen die voortkomen uit een ego-bron zullen mislukken.

Wees niet bang en weet dat het evenwicht in jullie wereld zal terugkeren en dat vriendelijkheid en gezond verstand weer over de zaken van de mens zullen heersen.  Want weinigen zien de noodzaak om zich opnieuw te verbinden met de natuur en met God.  Dit is de enige manier om het evenwicht in jullie wereld te bewaren.

Laat angst niet jullie gids zijn, maar laat liefde en rede weer regeren.

© 2010 M.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2010/12/message-about-need-for-honest-living.html



No comments: