Music by The Refusers

Sunday, December 18, 2022

Posolstvo o potrebe čestného života - Rozprava M. N. Hopkinsa

Poctivý život:

Svetlo a svetlo samotné stačí na vyliečenie všetkých neduhov a chorôb z dlhého zoznamu iluzórnych sťažností ľudstva.  Lebo Svetlo so sebou prináša poctivosť v žití a poctivým spôsobom nemôžu v človeku existovať ilúzie chorôb.

Človeka totiž naučili byť chorým, pretože ho naučili byť nečestným tí, ktorí zavádzajú a dezinformujú pre svoje sebecké ciele.  Návrat k čestnému životu by totiž zabezpečil návrat k zdravým jednotlivcom, ako aj skupinám v rámci ľudských spoločenstiev.

Poctivosť je to, čo dnes najviac potrebujeme.  Človek bol naučený klamať, rovnako ako bol naučený klamať.  Lebo keď niekoľko ľudí vnucuje falošnú realitu alebo ilúziu, ako už Človek nemôže vidieť jasnými očami, cítiť jasným citom a myslieť jasnou mysľou.  V tomto systéme nútenej kontroly už neexistuje rozum a prevláda choroba.

Prirodzený systém zmenený na neprirodzený bude vždy vykazovať choroby alebo konflikty v ľudskom organizme.  Mikróby, mikróby, vírusy a baktérie boli výtvorom chorej mysle, ktorá vnucovala ostatným vieru v chorobu, a nie v zdravie.

Teraz sa sústreďuje na slabosť každého druhu a nie na prirodzenú silu a zdravie človeka vyživované silnou mysľou, ktorá nie je ovládaná vonkajšími vplyvmi.  Človek teraz reaguje na vymyslené fámy a lži posilnené sfalšovanými informáciami a štatistikami, ktoré nedávajú zmysel alebo by nedávali zmysel, keby Človek ešte mal schopnosť jasne myslieť a vidieť realitu svojej existencie tu, vo svete Človeka.

Jednoduchý pohľad je vždy lepší.  Zložitosť bola vynálezom tých, ktorí mätú v snahe ovládať smerovanie Ľudstva.

Zastavte sa a pozrite sa nielen na vonkajšiu krajinu, ale pozrite sa aj do svojho vnútra, aby ste videli, kde má pravda svoj domov.  Už viac nedôverujte svojim médiám.  Nie sú totiž ničím iným ako prostriedkom na masové klamanie.  Bombardujú vás množstvom zbytočných informácií, aby vás rozptýlili a odradili od skutočných informácií pre vaše rozhodovacie procesy.  V skutočnosti ste sa vzdali svojich rozhodovacích schopností a odovzdali ich niekoľkým iným, ktorí vás skôr zabávajú, než inteligentne informujú o svete okolo vás.

Vidíme, že vo vašich ľudských spoločenstvách sa objavuje mnoho temných mrakov.  Je to prirodzený proces, ktorý musí nastať pred uvoľnením Svetla do vášho sveta.

V súčasnosti je veľa konfliktov, pretože niekoľkí sa naposledy zúfalo pokúšajú ovládať záležitosti človeka.  To sa nepodarí, ako sa nepodarí ani všetkým snahám, ktoré vychádzajú zo zdroja ega.

Nebojte sa a vedzte, že do vášho sveta sa opäť vráti rovnováha a v záležitostiach človeka bude opäť vládnuť láskavosť a zdravý rozum.  Len málokto totiž vidí potrebu opätovného spojenia s prírodou aj s Bohom.  To je jediný spôsob, ako udržať rovnováhu vo vašom svete.

Nedovoľte, aby vás viedol strach, ale aby opäť vládla láska a rozum.

© M. N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

No comments: