Music by The Refusers

Sunday, December 18, 2022

Poselství o potřebě poctivého života - M.N. Hopkinse o čestném jednání

Poctivý život:

Světlo a světlo samo o sobě stačí k vyléčení všech neduhů a nemocí z dlouhého seznamu iluzorních stížností lidstva.  Neboť Světlo s sebou přináší poctivost v žití a poctivým způsobem nemohou v člověku existovat iluze nemocí.

Člověk byl totiž naučen být nemocný, protože byl naučen být nepoctivý těmi, kdo klamou a dezinformují pro své sobecké cíle.  Návrat k poctivému životu by totiž zajistil návrat ke zdravým jednotlivcům i skupinám v rámci lidských společenství.

Poctivost je to, čeho je dnes nejvíce zapotřebí.  Člověk byl naučen lhát, stejně jako byl naučen klamat.  Neboť když několik lidí vnucuje falešnou realitu nebo iluzi, než už nemůže Člověk vidět jasnýma očima, cítit jasným citem a myslet jasnou myslí.  V tomto systému nucené kontroly již neexistuje rozum a převládá nemoc.

Přirozený systém změněný na nepřirozený se vždy projeví nemocí nebo konflikty v lidském organismu.  Bacily, mikroby, viry a bakterie byly výtvory nemocné mysli, která vnucovala ostatním víru v nemoc, nikoli ve zdraví.

Nyní se soustředí na slabost všeho druhu a ne již na přirozenou sílu a zdraví člověka vyživované silnou myslí, která není ovládána vnějšími vlivy.  Člověk nyní reaguje na vymyšlené fámy a lži posílené zfalšovanými informacemi a statistikami, které nedávají smysl nebo by nedávaly smysl, kdyby Člověk ještě měl schopnost jasně myslet a vidět realitu své existence zde ve světě Člověka.

Jednoduchý pohled je vždy lepší.  Složitost byla vynálezem těch, kteří matou ve snaze ovládnout směřování Lidstva.

Zastavte se a podívejte se nejen na vnější krajinu, ale nahlédněte i do svého nitra, abyste zjistili, kde má pravda svůj domov.  Nevěřte již svým médiím.  Nejsou totiž ničím jiným než prostředkem k masovému klamání.  Jste bombardováni množstvím zbytečných informací, které mají odvést vaši pozornost a zabránit vám získat skutečné informace pro vaše rozhodovací procesy.  Ve skutečnosti jste se vzdali svých rozhodovacích schopností a předali je několika dalším, kteří vás spíše baví, než inteligentně informují o světě kolem vás.

Vidíme, že ve vašich lidských společenstvích se objevuje mnoho temných mraků.  Je to přirozený proces, který musí proběhnout před uvolněním Světla do vašeho světa.

V současné době dochází k mnoha konfliktům, protože hrstka lidí se naposledy zoufale pokouší ovládnout záležitosti člověka.  To se nepodaří, stejně jako selžou všechny snahy, které vycházejí ze zdroje ega.

Nebojte se a vězte, že se do vašeho světa opět vrátí rovnováha a v záležitostech člověka bude opět vládnout laskavost a zdravý rozum.  Málokdo totiž vidí potřebu znovu se spojit s přírodou i s Bohem.  To je jediný způsob, jak ve vašem světě udržet rovnováhu.

Nenechte se vést strachem, ale nechte opět vládnout lásku a rozum.

© M.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

No comments: