Music by The Refusers

Sunday, December 18, 2022

Послання про необхідність чесного життя - Виступ М.Н. Гопкінса

Чесне Життя:

Світла і тільки Світла достатньо, щоб зцілити всі хвороби і недуги з довгого списку ілюзорних скарг людства.  Бо Світло несе з собою чесність у житті, а в чесному житті не можуть існувати ілюзії хвороби в людині.

Бо людину навчили бути хворою, бо її навчили бути нечесною ті, хто вводить в оману і дезінформує у своїх корисливих цілях.  Повернення до чесного життя забезпечить повернення до здорового життя як окремих людей, так і груп всередині людських спільнот.

Чесність - це те, що найбільше потрібно сьогодні.  Людину навчили брехати так само, як її навчили обманювати.  Бо коли кілька людей нав'язують фальшиву реальність або ілюзію, людина більше не може бачити ясними очима, відчувати чистими емоціями і думати ясним розумом.  Розум більше не існує в цій системі примусового контролю і переважає хвороба.

Природна система, змінена на протиприродну, завжди буде проявлятися хворобами або конфліктами в людському організмі.  Мікроби, мікроби, віруси і бактерії - все це творіння хворого розуму, який змусив інших вірити в хворобу, а не в здоров'я.

Зараз основна увага приділяється всіляким слабкостям, а не природній силі та здоров'ю людини, які формуються сильним розумом, непідвладним зовнішнім впливам.  Людина зараз реагує на сфабриковані чутки і брехню, підкріплені фальсифікованою інформацією і статистикою, які не мають ніякого сенсу або не мали б сенсу, якби людина ще мала здатність ясно мислити і бачити реальність свого існування тут, у світі Людини.

Простий погляд завжди краще.  Складність - це вигадка тих, хто заплутує, намагаючись контролювати напрямок руху Людства.

Зупиніться і подивіться не лише на зовнішній пейзаж, але загляньте всередину, щоб побачити, де істина робить свій дім.  Більше не довіряйте вашим засобам масової інформації.  Бо вони є нічим іншим, як засобом для масового обману.  Вас бомбардують безліччю непотрібної інформації, щоб відволікти і утримати вас від реальної інформації для прийняття рішень.  Фактично, ви відмовилися від своєї здатності приймати рішення і передали її кільком іншим, які розважають вас, а не розумно інформують про навколишній світ.

Ми бачимо багато темних хмар, що виникають у ваших людських спільнотах.  Це природний процес, який повинен відбутися перед вивільненням Світла у ваш світ.

Зараз так багато конфліктів, оскільки деякі роблять останню відчайдушну спробу контролювати справи Людини.  Це не вдасться, оскільки усі зусилля, які виходять з его-джерела, зазнають невдачі.

Не бійтеся і знайте, що рівновага знову повернеться у ваш світ і доброта і розсудливість знову правитимуть справами людства.  Бо мало хто може побачити необхідність возз'єднання як з Природою, так і з Богом.  Тільки так можна зберегти рівновагу у вашому світі.

Нехай не страх буде вашим провідником, а любов і розум знову будуть правити.

© М.Н. Хопкінс

To read the original discourse in English, please click on the link below:

No comments: