Music by The Refusers

Sunday, December 18, 2022

Un mesaj despre necesitatea unei vieți oneste - Un discurs de M.N. Hopkins

O viață cinstită:

Lumina și numai Lumina este suficientă pentru a vindeca toate relele și bolile din lunga listă de plângeri iluzorii ale omenirii.  Căci Lumina cu ea aduce o onestitate în trăire și într-un mod onest nu pot exista în Om iluziile bolii.

Căci Omul a fost învățat să fie bolnav așa cum a fost învățat să fie necinstit de către cei care induc în eroare și dezinformează în scopuri egoiste.  Căci o întoarcere la o viață onestă ar asigura o întoarcere la indivizi sănătoși, precum și la grupuri în cadrul comunităților umane.

Onestitatea este ceea ce este cel mai necesar astăzi.  Omul a fost învățat să mintă, așa cum a fost învățat să înșele.  Pentru că atunci când câțiva impun o realitate falsă sau o iluzie decât nu mai poate Omul să vadă cu ochii limpezi, să simtă cu emoții clare și să gândească cu mintea limpede.  Rațiunea nu mai există în acest sistem de control forțat și boala prevalează.

Un sistem natural schimbat într-unul nenatural va prezenta întotdeauna boli sau conflicte în organismul uman.  Germenii, microbii, virușii și bacteriile au fost toate creații ale unei minți bolnave care i-a impus pe alții să creadă în boală mai degrabă decât în sănătate.

Concentrarea se face acum asupra slăbiciunilor de orice fel și nu mai este concentrată pe forța și sănătatea naturală a Omului, hrănite de o minte puternică, care nu este controlată de influențe exterioare.  Omul reacționează acum la zvonuri inventate și minciuni întărite de informații și statistici false care nu au sens sau nu ar avea sens dacă Omul ar mai avea încă capacitatea de a gândi clar și de a vedea realitatea existenței sale aici, în lumea Omului.

O viziune simplă este întotdeauna mai bună.  Complexitatea a fost inventată de cei care confundă în efortul de a controla direcția Omenirii.

Opriți-vă și priviți nu doar peisajul exterior, ci priviți în interiorul vostru pentru a vedea unde își face loc adevărul.  Nu mai aveți încredere în mass-media.  Căci ele nu sunt altceva decât mijloace de înșelare în masă.  Sunteți bombardați cu o multitudine de informații inutile pentru a vă distrage atenția și pentru a vă îndepărta de informațiile reale pentru procesele voastre de luare a deciziilor.  De fapt, ați renunțat la capacitatea de a lua decizii și le-ați predat altora care vă distrează în loc să vă informeze inteligent despre lumea din jurul vostru.

Vedem mulți nori negri care se ridică în comunitățile voastre umane.  Acesta este un proces natural care trebuie să aibă loc înainte de eliberarea Luminii în lumea voastră.

Există atât de multe conflicte acum, deoarece cei puțini fac o ultimă încercare disperată de a controla afacerile Omului.  Acest lucru va eșua, așa cum vor eșua toate eforturile care vin dintr-o sursă egoistă.

Nu vă fie teamă și să știți că echilibrul se va întoarce din nou în lumea voastră, iar bunătatea și bunul-simț vor conduce din nou afacerile Omului.  Pentru că puțini sunt cei care pot vedea nevoia de a se reconecta atât la Natură, cât și la Dumnezeu.  Aceasta este singura cale de a menține echilibrul în lumea voastră.

Nu lăsați frica să vă ghideze, ci lăsați iubirea și rațiunea să domnească din nou.

© M.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

No comments: