Music by The Refusers

Sunday, December 18, 2022

Sporočilo o potrebi po poštenem življenju - Govor M.N. Hopkinsa

Pošteno življenje:

Svetloba in samo svetloba sta dovolj, da ozdravita vse tegobe in bolezni z dolgega seznama iluzornih pritožb človeštva.  Kajti Svetloba s seboj prinaša poštenost v življenju in na pošten način v človeku ne morejo obstajati iluzije bolezni.

Človeka so namreč naučili biti bolan, saj so ga naučili biti nepošten tisti, ki so zavajali in dezinformirali za svoje sebične namene.  Vrnitev k poštenemu življenju bi namreč zagotovila vrnitev k zdravim posameznikom in skupinam v človeških skupnostih.

Poštenost je tisto, kar danes najbolj potrebujemo.  Človeka so naučili lagati, prav tako kot so ga naučili zavajati.  Kajti ko peščica vsiljuje lažno resničnost ali iluzijo, človek ne more več videti z jasnimi očmi, čutiti z jasnimi čustvi in misliti z jasnim umom.  V tem sistemu prisilnega nadzora razum ne obstaja več in prevladuje bolezen.

Naravni sistem, spremenjen v nenaravnega, bo vedno pokazal bolezen ali konflikte v človeškem organizmu.  Mikrobi, mikrobi, virusi in bakterije so stvaritve bolnega uma, ki je drugim vsilil vero v bolezen in ne v zdravje.

Zdaj se osredotočajo na vse vrste slabosti in ne več na človekovo naravno moč in zdravje, ki ju neguje močan um, ki ga ne nadzorujejo zunanji vplivi.  Človek se zdaj odziva na izmišljene govorice in laži, podkrepljene z lažnimi informacijami in statističnimi podatki, ki so nesmiselni ali bi bili nesmiselni, če bi bil človek še sposoben jasno razmišljati in videti resničnost svojega obstoja tukaj, v svetu človeka.

Preprost pogled je vedno boljši.  Kompleksnost je iznajdba tistih, ki zavajajo, da bi nadzorovali usmeritev Človeštva.

Ustavite se in si oglejte ne le zunanjo pokrajino, temveč se ozrite vase in poglejte, kje domuje resnica.  Ne zaupajte več medijem.  Kajti niso nič drugega kot sredstvo za množično zavajanje.  Bombardirajo vas z množico nekoristnih informacij, da bi vas odvrnili od resničnih informacij za vaše odločanje.  Pravzaprav ste se odpovedali svojim sposobnostim odločanja in jih prepustili nekaj drugim, ki vas zabavajo, namesto da bi vas pametno obveščali o svetu okoli vas.

Vidimo, da se v vaših človeških skupnostih pojavljajo številni temni oblaki.  To je naravni proces, ki se mora zgoditi pred sprostitvijo svetlobe v vaš svet.

Zdaj je toliko konfliktov, saj peščica še zadnjič obupano poskuša nadzorovati človeške zadeve.  To ne bo uspelo, tako kot ne bodo uspela vsa prizadevanja, ki prihajajo iz ega.

Ne bojte se in vedite, da se bo v vaš svet spet vrnilo ravnovesje in da bosta prijaznost in zdrava pamet spet zavladali v človeških zadevah.  Le redki namreč vidijo potrebo po ponovni povezavi z naravo in Bogom.  To je edini način za ohranitev ravnovesja v vašem svetu.

Naj vas ne vodi strah, ampak naj ponovno zavladata ljubezen in razum.

© M.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

No comments: