Music by The Refusers

Sunday, December 18, 2022

Порука о потреби за поштеним животом - Дисцоурсе бy М.Н. Хопкинс

поштен живот :

Само Светлост и Светлост довољни су да излече све болести и болести са дугачке листе илузорних притужби човечанства.   Јер Светлост са собом доноси поштење у животу и на поштен начин не могу постојати илузије болести код човека.

Јер Човек је научен да буде болестан као што су га учили да буде непоштен од оних који обмањују и дезинформишу у своје себичне сврхе.   Јер повратак поштеном животу би осигурао повратак здравих појединаца, као и група унутар људских заједница.

Искреност је оно што је данас најпотребније.  Човек је научен да лаже као што је научен да вара.   Јер када неколицина наметне лажну стварност или илузију, онда човек више не може да види бистрим очима, осећа јасним емоцијама и мисли бистрим умом.   Разум више не постоји у овом систему присилне контроле и болест преовладава.

Природни систем промењен у неприродни увек ће показивати болест или сукобе унутар људског организма.   Клице, микроби, вируси и бактерије су све биле креације болесног ума које су навеле друге да верују у болест, а не у здравље.

Концентрација је сада на слабости сваке врсте, а не више на човековој природној снази и здрављу негованом снажним умом који није контролисан спољним утицајима.   Човек сада реагује на измишљене гласине и лажи поткрепљене лажним информацијама и статистикама које немају смисла или не би имале никаквог смисла да човек и даље има способност да јасно размишља и види реалност свог постојања овде у свету Човека.

Једноставан поглед је увек бољи.   Комплексност је била изум оних који збуњују у настојању да контролишу правац човечанства.

Зауставите се и погледајте не само спољашњи пејзаж, већ погледајте и унутра да видите где истина чини да је дом.   Не верујте више својим медијима.   Јер они нису ништа друго до средство за масовну обману.   Бомбардовани сте мноштвом бескорисних информација које ће вам одвратити пажњу и спречити вас од стварних информација за ваше процесе доношења одлука.   У ствари, одустали сте од својих способности доношења одлука и предали их неколицини других који вас забављају, а не интелигентно информишу о свету око вас.

Видимо многе тамне облаке који се појављују унутар ваших људских заједница.   Ово је природан процес који се мора догодити пре ослобађања Светлости у ваш свет.

Сада има толико сукоба да неколицина чини последњи очајнички покушај да контролишу послове човека.   Ово ће пропасти јер ће сви напори који долазе из извора ега пропасти.

Не плаши се и знај да ће се равнотежа поново вратити у твој свет, а доброта и разум ће поново владати пословима човека.   Јер мало ко може да види потребу да се поново повеже и са природом и са Богом.   Ово је једини начин да одржите равнотежу у свом свету.

Нека вам страх не буде водич, већ нека љубав и разум поново владају.

©  МН Хопкинс

To read the original discourse in English, please click on the link below:

No comments: