Music by The Refusers

Sunday, December 18, 2022

Üzenet az őszinte élet szükségességéről - M.N. Hopkins beszéde

Becsületes élet:

Az emberiség illuzórikus panaszainak hosszú listájáról származó összes betegség és baj meggyógyításához elegendő a Fény és a Fény önmagában.  Mert a Fény vele együtt őszinteséget hoz az életben, és őszinte módon nem létezhetnek az Emberben a betegség illúziói.

Mert az Embert megtanították arra, hogy beteg legyen, mivel megtanították arra, hogy becstelen legyen azok, akik félrevezetnek és félretájékoztatnak saját önző céljaik érdekében.  A becsületes életmódhoz való visszatérés biztosítaná az egészséges egyének és csoportok visszatérését az emberi közösségeken belül.

Az őszinteség az, amire ma a legnagyobb szükség van.  Az embert megtanították hazudni, ahogy megtanították megtéveszteni is.  Mert amikor néhányan hamis valóságot vagy illúziót erőltetnek, akkor az Ember már nem tud tiszta szemmel látni, tiszta érzelmekkel érezni és tiszta elmével gondolkodni.  Az ész már nem létezik ebben az erőltetett irányítás rendszerében, és a betegség uralkodik.

Egy természetellenesre változtatott természetes rendszer mindig betegséget vagy konfliktusokat fog mutatni az emberi szervezetben.  A baktériumok, mikrobák, vírusok és baktériumok mind egy beteg elme teremtményei, amely másokat arra kényszerített, hogy az egészség helyett a betegségben higgyenek.

Most mindenféle gyengeségre koncentrálnak, és nem az ember természetes erejére és egészségére, amelyet egy erős elme táplál, amelyet nem irányítanak külső hatások.  Az ember most olyan kitalált pletykákra és hazugságokra reagál, amelyeket hamis információk és statisztikák erősítenek meg, amelyeknek nincs értelme, vagy nem lenne értelme, ha az ember még mindig képes lenne tisztán gondolkodni és látni az itt, az ember világában való létezésének valóságát.

Az egyszerű szemlélet mindig jobb.  A bonyolultság azok találmánya, akik összezavarják az Emberiség irányításának irányítására tett erőfeszítéseik során.

Álljatok meg és ne csak a külső tájat nézzétek, hanem nézzetek befelé, hogy meglássátok, hol van az igazság otthona.  Ne bízzatok többé a médiában.  Mert ezek nem többek, mint a tömeges megtévesztés eszközei.  Haszontalan információk sokaságával bombáznak benneteket, hogy eltereljék a figyelmeteket és távol tartsanak benneteket a valódi információtól a döntéshozatali folyamatotokhoz.  Valójában lemondtatok a döntéshozatali képességetekről, és átadtátok azt néhány embernek, akik inkább szórakoztatnak benneteket, mint hogy intelligensen tájékoztassanak benneteket a körülöttetek lévő világról.

Sok sötét felhőt látunk felemelkedni emberi közösségeiteken belül.  Ez egy természetes folyamat, aminek meg kell történnie a Fény világotokba való kibocsátása előtt.

Nagyon sok konfliktus van most, ahogy a kevesek egy utolsó kétségbeesett kísérletet tesznek arra, hogy irányítsák az Emberek ügyeit.  Ez kudarcot fog vallani, mint ahogy minden olyan erőfeszítés, ami az egó forrásából ered, kudarcot vall.

Ne féljetek, és tudjátok, hogy az egyensúly ismét visszatér világotokba, és a kedvesség és a józanság ismét uralkodni fog az Ember ügyeiben.  Mert kevesen látják, hogy szükség van a természethez és Istenhez való újbóli kapcsolódásra.  Ez az egyetlen módja annak, hogy megőrizzétek az egyensúlyt a világotokban.

Ne a félelem vezessen benneteket, hanem a szeretet és az értelem uralkodjon ismét.

© M.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

No comments: