Music by The Refusers

Saturday, December 17, 2022

En melding om behovet for ærlig levesett - En diskurs av M.N. Hopkins

 Ærlig livsstil :

Lys og lys alene er nok til å helbrede alle sykdommer og sykdommer fra menneskehetens lange liste av illusjonære klager.   For lys med seg bringer en ærlighet i livet og på en ærlig måte kan ikke illusjonene om sykdom eksistere i mennesket.

For mennesket ble lært opp til å være sykt som det ble lært opp til å være uærlig av de som villeder og feilinformerer for sine egne egoistiske formål.   For en tilbakevending til et ærlig liv ville sikre en retur til friske individer så vel som grupper i menneskelige samfunn.

Ærlighet er det som trengs mest i dag.  Mennesket har blitt lært opp til å lyve som det har blitt lært opp til å lure.   For når noen få påtvinger en falsk realitet eller illusjon, kan mennesket ikke lenger se med klare øyne, føle med klare følelser og tenke med et klart sinn.   Fornuften eksisterer ikke lenger i dette systemet med tvangskontroll og sykdom råder.

Et naturlig system endret til et unaturlig vil alltid vise sykdom eller konflikter i den menneskelige organismen.   Bakterier, mikrober, virus og bakterier var alle skapningene av et sykt sinn som fikk andre til å tro på sykdom i stedet for helse.

Konsentrasjonen er nå på svakhet av alle slag og ikke lenger på menneskets naturlige styrke og helse næret av et sterkt sinn som ikke er kontrollert av ytre påvirkninger.   Mennesket reagerer nå på oppdiktede rykter og løgner forsterket av forfalsket informasjon og statistikk som ikke gir mening eller ikke ville gi noen mening hvis mennesket fortsatt hadde evnen til å tenke klart og se virkeligheten av hans eller hennes eksistens her i menneskets verden.

En enkel utsikt er alltid bedre.   Kompleksitet var oppfinnelsen av de som forvirrer i et forsøk på å kontrollere menneskehetens retning.

Stopp og se på ikke bare det ytre landskapet, men se innover for å se hvor sannheten gjør det hjemme.   Ikke lenger stoler på mediene dine.   For de er ikke annet enn midler til massebedrag.   Du blir bombardert med en mengde ubrukelig informasjon for å distrahere og holde deg fra ekte informasjon for beslutningsprosessene dine.   Faktisk har du gitt opp dine beslutningsevner og overlevert dem til noen få andre som underholder i stedet for intelligent å informere deg om verden rundt deg.

Vi ser mange mørke skyer oppstå i deres menneskelige fellesskap.   Dette er en naturlig prosess som må skje før utgivelsen av Lys inn i din verden.

Det er så mange konflikter nå som de få gjør et siste desperat forsøk på å kontrollere menneskets anliggender.   Dette vil mislykkes ettersom alle anstrengelser som kommer fra en egokilde vil mislykkes.

Frykt ikke og vit at balansen igjen vil vende tilbake til din verden, og vennlighet og fornuft vil igjen styre menneskets anliggender.   For få kan se behovet for å koble til både naturen og Gud på nytt.   Dette er den eneste måten å opprettholde balansen i din verden.

La ikke frykt være din guide, men la kjærlighet og fornuft igjen styre.

© MN Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

No comments: