Music by The Refusers

Sunday, December 18, 2022

Poruka o potrebi za poštenim životom - Diskurs M.N. Hopkinsa

Pošten život :


Svjetlost i sama Svjetlost dovoljni su da izliječe sve bolesti i bolesti s dugog popisa iluzornih tegoba čovječanstva.   Jer Svjetlo sa sobom donosi iskrenost u životu i na pošten način ne mogu postojati iluzije bolesti u Čovjeku.

Jer čovjeka su učili da bude bolestan kao što su ga učili da bude nepošten od strane onih koji zavaravaju i dezinformiraju za svoje sebične svrhe.   Jer povratak poštenom životu osigurao bi povratak zdravih pojedinaca kao i grupa unutar ljudskih zajednica.

Iskrenost je ono što je danas najpotrebnije.  Čovjek je naučen lagati kao što je naučen varati.   Jer kada nekolicina nametne lažnu stvarnost ili iluziju, Čovjek više ne može vidjeti jasnim očima, osjećati jasnim emocijama i misliti jasnim umom.   Razum više ne postoji u ovom sustavu prisilne kontrole i bolest prevladava.

Prirodni sustav promijenjen u neprirodni uvijek će pokazivati ​​bolesti ili sukobe unutar ljudskog organizma.   Klice, mikrobi, virusi i bakterije bile su kreacije bolesnog uma koji je druge tjerao da vjeruju u bolest, a ne u zdravlje.

Koncentracija je sada na slabostima svake vrste, a ne više na čovjekovoj prirodnoj snazi ​​i zdravlju koje njeguje snažan um koji nije kontroliran vanjskim utjecajima.   Čovjek sada reagira na izmišljene glasine i laži pojačane krivotvorenim informacijama i statistikama koje nemaju smisla ili ne bi imale smisla da Čovjek još uvijek ima sposobnost jasnog razmišljanja i uvida u stvarnost svog postojanja ovdje u svijetu Čovjeka.

Jednostavan pogled je uvijek bolji.   Složenost je bila izmišljotina onih koji zbunjuju u nastojanju da kontroliraju smjer čovječanstva.

Zaustavite se i pogledajte ne samo vanjski krajolik, već pogledajte i unutra da vidite gdje je istina svoj dom.   Ne vjerujte više svojim medijima.   Jer oni nisu ništa drugo nego sredstvo za masovnu prevaru.   Bombardirani ste mnoštvom beskorisnih informacija koje vam odvlače pažnju i odvraćaju vas od pravih informacija za proces donošenja odluka.   Zapravo, odrekli ste se svojih sposobnosti donošenja odluka i predali ih nekolicini drugih koji vas zabavljaju, a ne inteligentno informiraju o svijetu oko vas.

Vidimo mnoge tamne oblake koji se pojavljuju unutar vaših ljudskih zajednica.   Ovo je prirodni proces koji se mora dogoditi prije oslobađanja Svjetla u vaš svijet.

Sada postoji toliko mnogo sukoba jer nekolicina u posljednjem očajničkom pokušaju kontrolira poslove Čovjeka.   Ovo neće uspjeti kao što će propasti svi napori koji dolaze iz izvora ega.

Ne bojte se i znajte da će se ravnoteža ponovno vratiti u vaš svijet i da će dobrota i razum ponovno vladati ljudskim poslovima.   Jer malo tko može vidjeti potrebu za ponovnim povezivanjem s Prirodom i s Bogom.   To je jedini način da održite ravnotežu u svom svijetu.

Neka strah ne bude vaš vodič, već neka ljubav i razum ponovno zavladaju.

©  MN Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

No comments: