Music by The Refusers

Saturday, December 17, 2022

Vēstījums par godīgas dzīves nepieciešamību - M.N. Hopkinsa uzruna

Godīga dzīve:

Ar gaismu un gaismu vien pietiek, lai izārstētu visas cilvēces ilūzijas un slimības, kas saistītas ar ilūzijām.  Jo Gaisma līdz ar sevi nes godīgumu dzīvē, un godīgā veidā cilvēkā nevar pastāvēt slimību ilūzijas.

Jo Cilvēks tika iemācīts būt slimam, jo viņu negodīgi mācīja tie, kas maldināja un dezinformēja savtīgos nolūkos.  Jo atgriešanās pie godīgas dzīves nodrošinātu atgriešanos pie veseliem indivīdiem, kā arī grupām cilvēku kopienās.

Godīgums ir tas, kas šodien ir visvairāk vajadzīgs.  Cilvēks ir iemācīts melot, tāpat kā viņš ir iemācīts maldināt.  Jo, ja daži uzspiež viltus realitāti vai ilūziju, tad cilvēks vairs nevar redzēt skaidrām acīm, just ar skaidrām emocijām un domāt ar skaidru prātu.  Šajā piespiedu kontroles sistēmā vairs nepastāv saprāts, un valda slimība.

Dabiska sistēma, kas nomainīta pret nedabisku, vienmēr izpaudīsies kā slimība vai konflikts cilvēka organismā.  Mikrobi, mikrobi, vīrusi un baktērijas - tie visi ir slima prāta radījumi, kas lika citiem ticēt slimībai, nevis veselībai.

Tagad galvenā uzmanība tiek pievērsta jebkāda veida vājībām, nevis cilvēka dabiskajam spēkam un veselībai, ko uztur spēcīgs prāts, kuru nekontrolē ārēja ietekme.  Cilvēks tagad reaģē uz safabricētām baumām un meliem, ko pastiprina viltota informācija un statistika, kam nav jēgas vai nebūtu jēgas, ja Cilvēks vēl spētu skaidri domāt un saskatīt savas eksistences realitāti šeit, Cilvēka pasaulē.

Vienkāršs skatījums vienmēr ir labāks.  Sarežģītība ir izgudrojums tiem, kas maldina, cenšoties kontrolēt Cilvēces virzību.

Apstājieties un paskatieties ne tikai uz ārējo ainavu, bet ieskatieties sevī, lai ieraudzītu, kur patiesība mājo.  Neuzticieties vairs medijiem.  Jo tie nav nekas vairāk kā līdzeklis masu maldināšanai.  Jūs tiekat bombardēti ar daudz bezjēdzīgas informācijas, lai novērstu jūsu uzmanību un atturētu jūs no patiesas informācijas, kas nepieciešama jūsu lēmumu pieņemšanas procesiem.  Patiesībā jūs esat atteikušies no savām lēmumu pieņemšanas spējām un nodevuši tās dažu citu cilvēku rokās, kuri drīzāk izklaidē, nevis saprātīgi informē jūs par apkārtējo pasauli.

Mēs redzam, ka jūsu cilvēku kopienās rodas daudz tumšu mākoņu.  Tas ir dabisks process, kam jānotiek pirms Gaismas atbrīvošanas jūsu pasaulē.

Šobrīd ir tik daudz konfliktu, jo daži no tiem pēdējo reizi izmisīgi cenšas kontrolēt cilvēku lietas.  Tas cietīs neveiksmi, tāpat kā cietīs neveiksmi visi centieni, kas nāk no egoisma avota.

Nebaidieties un ziniet, ka jūsu pasaulē atkal atgriezīsies līdzsvars un cilvēku lietās atkal valdīs labestība un saprātīgums.  Jo tikai nedaudzi spēj saskatīt vajadzību atjaunot saikni gan ar Dabu, gan ar Dievu.  Tas ir vienīgais veids, kā saglabāt līdzsvaru jūsu pasaulē.

Neļaujiet bailēm būt jūsu ceļvedis, bet ļaujiet mīlestībai un saprātam atkal valdīt.

© M.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

No comments: