Music by The Refusers

Friday, April 16, 2021

Nyní jsme v dějinách lidstva dospěli do období - Diskuse od M.N. Hopkins


Nyní jsme v dějinách lidstva dospěli do období, kdy Láska hledá způsob, jak vstoupit do vaší říše člověka.  Po nesčetná staletí jsme vás povzbuzovali a pomáhali vám, ale nyní je čas, aby Člověk opět převzal odpovědnost za svůj vlastní osud a za osud vašich lidských společenství.

Vaše mysl a vůle byly zastřeny strachem, ale nyní nastal čas zvednout závoj a vstoupit do své pravé přirozenosti jako spolutvůrci a spolupracovníci při budování lidského společenství.  Příliš dlouho jste byli sváděni na scestí a přesvědčováni o své slabosti a malé hodnotě těmi, kteří jsou ve skutečnosti těmi bezcennými.  I když v jistém smyslu mají hodnotu všichni, dokonce i zrádci vlastního druhu.

Kdysi byla Země opravdovým rájem, v němž se lidé i zvířata dělili způsobem, který si většina lidí ve vašem světě nikdy nedokáže představit, natož aby se stal skutečností.  Vaše mysli byly infikovány temnotou, avšak vaše srdce mají klíč k vašemu osvobození.  Srdce je totiž středem vašeho bytí a sídlem vaší největší moci tvořit.

Hledejte ve svých srdcích inspiraci, hledejte ve svých srdcích směr, hledejte ve svých srdcích Lásku a směřujte ji nejprve k sobě a pak k ostatním.  Srdce má totiž léčivou moc vyléčit všechny neduhy a zmatky mysli.  Mysl má totiž často sklon ke špatnostem, zatímco srdce k uzdravení.  Uzdravování těl, citových strádání, duševních poruch a všeho, co trápí vaše lidská společenství.

Proto prosíme všechny, kdo se setkávají s těmito slovy, aby důvěřovali sami sobě a hledali a pěstovali to nejlepší ve svých lidských společenstvích.

Nebudeme říkat, že je málo času nebo že se blíží konec, neboť to jsou slova řízená strachem.  Naše slova jsou vedena Láskou a ukazují cestu k vaší vlastní vrozené lásce, síle a moudrosti, která ve vás dřímala po nesčetná staletí a čekala na čas velkého probuzení.

Říkáme vám, že nyní je čas probudit se ke světlu vašeho srdce, nyní je čas vykoupení, nyní je čas seberealizace a nyní je ohnisko stvoření.  Právě teď koexistuje minulost a budoucnost a právě teď máte přístup ke své největší síle.

Zklidníme se tedy nyní a dovolíme Nyní, aby vykonalo svou práci osvobození sebe sama.  Nevybírejte si své životy v otroctví, raději si zvolte svobodu skrze Lásku.  Neboť Láska je velkým osvoboditelem, Láska je velkým odhalovatelem, Láska je tím, co uklidňuje mysl a aktivuje srdce, a tím, co vás probouzí ze spánku a umožňuje vám žít společně v míru.

© 2011 M.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2021/04/now-we-have-come-to-time-discourse-by.html

No comments: