Music by The Refusers

Thursday, April 15, 2021

Nu er vi kommet til et tidspunkt - En diskurs af M.N. Hopkins


Nu er vi kommet til et tidspunkt i menneskehedens historie, hvor kærligheden søger en måde at komme ind i jeres menneskeverden på.  Vi har opmuntret og hjulpet i utallige århundreder, men nu er det tid for mennesket til igen at være ansvarlig for sin egen skæbne og for jeres menneskelige samfund.

Jeres sind og jeres vilje har været sløret af frygt, men nu er det tid til at løfte sløret og komme ind i jeres sande natur som medskabere og samarbejdspartnere i opbygningen af det menneskelige fællesskab.  I er alt for længe blevet ført på afveje, idet I er blevet overbevist om, at I er svage og af ringe værdi af dem, som i virkeligheden er de værdiløse.  Selv om alle i en vis forstand har værdi, selv forræderne af deres egen slags.

Engang var Jorden virkelig et paradis, hvor både mennesker og dyr delte på en måde, som de fleste i jeres verden aldrig kan forestille sig, endsige gøre til virkelighed.  Jeres sind er blevet inficeret af mørket, men jeres hjerter har nøglen til jeres befrielse.  For hjertet er centrum for jeres væsen og sæde for jeres største kraft til at skabe.

Se på jeres hjerter for inspiration, se på jeres hjerter for retning, se på jeres hjerter for Kærlighed, og ret denne Kærlighed først tilbage til jer selv og derefter ud til andre.  For hjertet har den helbredende kraft til at helbrede alle sindets sygdomme og forvirringer.  For sindet har ofte en tendens til ondskab, mens hjertet har en tendens til healing.  Helbredelse af kroppe, følelsesmæssige lidelser, mentale forstyrrelser og alt det, der plager jeres menneskelige samfund.

Så vi beder alle, der kommer til disse ord, om at stole på jer selv og søge og pleje det, der er bedst i jeres menneskehed.

Vi vil ikke sige, at der kun er lidt tid, eller at enden er nær, for det er ord, der er rettet af frygt.  Vores ord er rettet af Kærlighed og viser vejen til jeres egen iboende kærlighed, styrke og visdom, som har ligget i dvale i jer i utallige århundreder og ventet på en tid med stor opvågnen.

Vi siger til jer, at nu er det tid til at vågne op til jeres hjertes lys, nu er det tid til forløsning, nu er det tid til selvopfyldelse, nu er det tid til selvopfyldelse, og nu er det centrale punkt for skabelsen.  Det er i nuet, at fortid og fremtid eksisterer side om side, og det er i nuet, at I har adgang til jeres største kraft.

Så skal vi nu berolige os selv og tillade nuet at gøre sit arbejde med at frigøre os selv.  Vælg ikke jeres liv i slaveri, men vælg hellere jeres frihed gennem Kærlighed.  For Kærlighed er den store befrier, Kærlighed er den store afslører, Kærlighed er det, der beroliger sindet og aktiverer hjertet, og det, der vækker jer fra jeres søvn og gør det muligt for jer at leve sammen i fred.

© 2011 M.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2021/04/now-we-have-come-to-time-discourse-by.html

No comments: