Music by The Refusers

Thursday, April 15, 2021

Dabar žmonijos istorijoje atėjo laikas - Diskursas pagal M.N. Hopkins


Dabar žmonijos istorijoje atėjo laikas, kai Meilė ieško būdo įžengti į jūsų, žmonių, karalystę.  Mes skatinome ir padėjome nesuskaičiuojamą daugybę šimtmečių, bet dabar atėjo laikas Žmogui vėl būti atsakingam už savo ir jūsų žmonių bendruomenių likimą.

Jūsų protus ir valią drumstė baimė, bet dabar atėjo laikas pakelti šydą ir įžengti į savo tikrąją prigimtį kaip bendrakūrėjams ir bendradarbiams kuriant žmonių bendruomenę.  Per ilgai buvote klaidinami, įtikinėjami, kad esate silpni ir menkaverčiai, tų, kurie iš tikrųjų yra menkaverčiai.  Nors tam tikra prasme vertę turi visi, net ir savo rūšies išdavikai.

Kadaise Žemė iš tiesų buvo rojus, kuriame ir žmogus, ir žvėris dalijosi taip, kaip dauguma jūsų pasaulio gyventojų negali nė įsivaizduoti, o ką jau kalbėti apie realybę.  Jūsų protus užkrėtė tamsa, tačiau jūsų širdys turi raktą į jūsų išsilaisvinimą.  Juk širdis yra jūsų būties centras ir didžiausios galios kurti buveinė.

Ieškokite įkvėpimo savo širdyse, ieškokite krypties, ieškokite Meilės savo širdyse ir nukreipkite ją pirmiausia į save, o paskui į kitus.  Juk širdis turi gydomąją galią, galinčią išgydyti visas proto ligas ir sumaištį.  Nes protas dažnai linkęs į blogį, o širdis - į gydymą.  Gydo kūnus, emocines kančias, psichikos sutrikimus ir viską, kas vargina jūsų žmonių bendruomenes.

Taigi prašome visų, kurie klausosi šių žodžių, pasitikėti savimi ir ieškoti bei puoselėti tai, kas geriausia jūsų žmonijose.

Nesakysime, kad laiko liko nedaug arba kad artėja pabaiga, nes tai yra baimės nukreipti žodžiai.  Mūsų žodžiai yra nukreipti Meilės ir rodo kelią link jūsų prigimtinės meilės, stiprybės ir išminties, kuri nesuskaičiuojamus amžius snaudė jumyse ir laukė didžiojo prabudimo.

Mes jums sakome, kad dabar yra laikas pabusti savo širdies šviesoje, dabar yra atpirkimo laikas, dabar yra savirealizacijos laikas ir dabar yra kūrybos židinys.  Būtent dabar koegzistuoja praeitis ir ateitis ir būtent dabar jūs turite prieigą prie savo didžiausios galios.

Taigi dabar nusiraminkime ir leiskime dabarčiai atlikti savęs išlaisvinimo darbą.  Nesirinkite vergiško gyvenimo, verčiau rinkitės laisvę per Meilę.  Nes Meilė yra didysis išlaisvintojas, Meilė yra didysis atskleidėjas, Meilė yra tai, kas nuramina protą ir suaktyvina širdį, tai, kas pažadina jus iš miego ir leidžia gyventi kartu taikoje.

© 2011 M.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2021/04/now-we-have-come-to-time-discourse-by.html

No comments: