Music by The Refusers

Saturday, April 17, 2021

Сега в историята на човечеството настъпи момент - Дискусия от M.N. Hopkins


Сега в историята на човечеството настъпи момент, в който Любовта търси начин да навлезе във вашето царство на човека.  В продължение на безброй векове ние насърчавахме и помагахме, но сега е време Човекът отново да бъде отговорен за собствената си съдба и за съдбата на вашите човешки общности.

Умовете и волята ви са били замъглени от страха, но сега е време да вдигнете завесата и да влезете в истинската си природа като съзидатели и сътрудници в изграждането на човешката общност.  Твърде дълго сте били заблуждавани, убеждавани, че сте слаби и малоценни от онези, които в действителност са безценните.  Въпреки че в известен смисъл всички имат стойност, дори предателите на собствения си вид.

Някога Земята е била истински рай, в който и човекът, и звярът са си споделяли по начин, който повечето във вашия свят не могат да си представят, камо ли да превърнат в реалност.  Умовете ви са заразени от мрака, но сърцата ви имат ключа към вашето освобождение.  Защото сърцето е центърът на вашето същество и седалището на най-голямата ви сила да творите.

Потърсете вдъхновение в сърцата си, потърсете посока в сърцата си, потърсете Любов в сърцата си и насочете тази Любов първо към себе си, а след това към другите.  Защото сърцето има лечебната сила да излекува всички болести и обърквания на ума.  Защото умът често е склонен към зло, докато сърцето е склонно да лекува.  Изцеление на телата, емоционални страдания, умствени разстройства и всичко, което разболява вашите човешки общности.

Затова молим всички, които се обръщат към тези думи, да се доверят на себе си и да търсят и подхранват най-доброто във вашите човешки общности.

Няма да казваме, че има малко време или че краят е близо, Защото това са думи, насочени от страха.  Нашите думи са насочени към Любовта и показват пътя към присъщата ви любов, сила и мъдрост, които са дремели във вас в продължение на безброй векове в очакване на времето на голямо пробуждане.

Казваме ви, че сега е моментът да се събудите за светлината на сърцето си, сега е моментът на изкуплението, сега е моментът на самореализацията и сега е фокусът на сътворението.  Именно в настоящето съжителстват миналото и бъдещето и именно в настоящето имате достъп до най-голямата си сила.

И така, нека сега да се успокоим и да позволим на Сега да свърши своята работа по освобождаването на себе си.  Не избирайте живота си в робство, а изберете свободата си чрез Любовта.  Защото Любовта е великият освободител, Любовта е великият разкривател, Любовта е тази, която успокоява ума и активира сърцето, и тази, която ви събужда от съня ви и ви позволява да живеете заедно в мир.

© 2011 М.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2021/04/now-we-have-come-to-time-discourse-by.html

No comments: