Music by The Refusers

Thursday, April 15, 2021

Nyt on tullut aika - Diskurssi, jonka M.N. Hopkins


Nyt olemme tulleet ihmiskunnan historiassa aikaan, jolloin Rakkaus etsii tietä päästä ihmiskunnan maailmaanne.  Olemme rohkaisseet ja auttaneet teitä lukemattomien vuosisatojen ajan, mutta nyt on aika, että ihminen on jälleen kerran vastuussa omasta ja ihmisyhteisöjensä kohtalosta.

Pelko on sumentanut mielenne ja tahtonne, mutta nyt on aika nostaa verho ja tulla todelliseen luontoonne yhteisluojina ja yhteistyökumppaneina ihmisyhteisön rakentamisessa.  Teidät on johdettu harhaan aivan liian kauan, kun ne, jotka todellisuudessa ovat arvottomia, ovat vakuuttaneet, että olette heikkoja ja arvottomia.  Vaikka tavallaan kaikilla on arvoa, jopa oman lajinsa pettäjillä.

Maapallo oli kerran todella paratiisi, jossa sekä ihminen että peto jakoivat elämänsä tavalla, jota useimmat teidän maailmassanne eivät voi koskaan kuvitella saati sitten toteuttaa.  Pimeys on saastuttanut mielenne, mutta sydämissänne on avain vapautumiseenne.  Sillä sydän on olemuksenne keskus ja suurimman luomisvoimanne paikka.

Katsokaa sydämeenne inspiraatiota, katsokaa sydämeenne suuntaa, katsokaa sydämeenne rakkautta ja suunnatkaa tuo rakkaus ensin takaisin itseenne ja sitten muille.  Sillä sydämellä on parantava voima parantaa kaikki mielen sairaudet ja sekavuudet.  Sillä mieli pyrkii usein pahantekoon, kun taas sydän pyrkii parantamiseen.  Kehojen, tunne-elämän ahdingon, mielenterveyshäiriöiden ja kaiken sen parantamiseen, mikä vaivaa ihmisyhteisöitänne.

Pyydämme siis kaikkia, jotka tulevat näiden sanojen äärelle, luottamaan itseenne ja etsimään ja vaalimaan sitä, mikä on parasta ihmisyydessänne.

Emme sano, että aikaa on vähän tai että loppu on lähellä, sillä nämä ovat pelon ohjaamia sanoja.  Sanojamme ohjaa Rakkaus ja ne näyttävät tien kohti omaa luontaista rakkauttanne, voimaanne ja viisauttanne, joka on uinunut sisällänne lukemattomia vuosisatoja odottaen suuren heräämisen aikaa.

Sanomme teille, että nyt on aika herätä sydämenne valoon, nyt on lunastuksen aika, nyt on itsensä toteuttamisen aika ja nyt on luomisen polttopiste.  Nyt on se hetki, jossa menneisyys ja tulevaisuus ovat rinnakkain, ja nyt on se hetki, jossa teillä on pääsy suurimpaan voimaanne.

Rauhoittakaamme siis nyt itsemme ja sallimme Nyt-hetken tehdä työnsä itsen vapauttamiseksi.  Älkää valitko elämäänne orjuudessa, vaan valitkaa pikemminkin vapautenne rakkauden kautta.  Sillä Rakkaus on suuri vapauttaja, Rakkaus on suuri paljastaja, Rakkaus on se, mikä rauhoittaa mielen ja aktivoi sydämen ja mikä herättää teidät unestanne ja sallii teidän elää yhdessä rauhassa.

© 2011 M.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2021/04/now-we-have-come-to-time-discourse-by.html

No comments: