Music by The Refusers

Saturday, April 17, 2021

V zgodovini človeštva smo prišli do obdobja - Razprava, ki jo je napisal M.N. Hopkins


V zgodovini človeštva smo prišli do obdobja, ko Ljubezen išče način, da bi vstopila v vaše kraljestvo človeka.  Nešteto stoletij smo spodbujali in pomagali, zdaj pa je čas, da človek ponovno prevzame odgovornost za svojo usodo in usodo vaših človeških skupnosti.

Vaše misli in voljo je zameglil strah, zdaj pa je čas, da dvignete tančico in vstopite v svojo pravo naravo kot soustvarjalci in sodelavci pri gradnji človeške skupnosti.  Predolgo so vas vodili po zlu, saj so vas tisti, ki so v resnici ničvredni, prepričevali, da ste šibki in ničvredni.  Čeprav imajo v nekem smislu vrednost vsi, tudi izdajalci lastne vrste.

Nekoč je bila Zemlja resnično raj, v katerem sta si tako človek kot žival delila življenje na način, ki si ga večina v vašem svetu ne more niti predstavljati, kaj šele uresničiti.  Vaše misli je okužila tema, a vaša srca imajo ključ do vaše osvoboditve.  Kajti srce je središče vašega bitja in sedež vaše največje moči ustvarjanja.

V srcu poiščite navdih, v srcu poiščite usmeritev, v srcu poiščite Ljubezen in to Ljubezen usmerite najprej k sebi, nato pa še k drugim.  Srce ima namreč zdravilno moč, da pozdravi vse bolezni in zmede uma.  Um je namreč pogosto nagnjen k zlobi, medtem ko je srce nagnjeno k zdravljenju.  Zdravljenje teles, čustvenih stisk, duševnih motenj in vsega tistega, kar pesti vaše človeške skupnosti.

Zato prosimo vse, ki ste naleteli na te besede, da zaupate vase ter iščete in negujete tisto, kar je v vaših človeških skupnostih najboljše.

Ne bomo rekli, da je časa malo ali da se bliža konec, kajti to so besede, ki jih usmerja strah.  Naše besede usmerja Ljubezen in kažejo pot k vaši lastni ljubezni, moči in modrosti, ki so nešteto stoletij spale v vas in čakale na čas velikega prebujenja.

Pravimo vam, da je zdaj čas, da se prebudite v svetlobo svojega srca, zdaj je čas odrešitve, zdaj je čas samouresničitve in zdaj je žarišče stvarjenja.  V sedanjosti sobivata preteklost in prihodnost in v sedanjosti imate dostop do svoje največje moči.

Zato se zdaj umirimo in pustimo Sedanjosti, da opravi svoje delo osvobajanja samega sebe.  Ne izbirajte življenja v suženjstvu, raje izberite svojo svobodo z Ljubeznijo.  Kajti Ljubezen je velika osvoboditeljica, Ljubezen je velika razodevalka, Ljubezen je tista, ki umirja um in aktivira srce ter vas prebuja iz spanja in vam omogoča, da živite skupaj v miru.

© 2011 M.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2021/04/now-we-have-come-to-time-discourse-by.html

No comments: