Music by The Refusers

Friday, April 16, 2021

Az Emberiség történelmében elérkeztünk egy olyan időszakhoz - A diskurzus a M.N. Hopkins


Az Emberiség történelmében elérkeztünk egy olyan időszakhoz, amikor a Szeretet keresi a módját, hogy belépjen az Ember birodalmába.  Számtalan évszázadon keresztül bátorítottunk és segítettünk, de most itt az ideje, hogy az Ember ismét felelős legyen saját és emberi közösségeitek sorsáért.

Elméteket és akaratotokat elhomályosította a félelem, de most itt az ideje, hogy felemeljétek a fátylat, és valódi természetetekbe lépjetek, mint társalkotók és együttműködők az emberi közösség építésében.  Túl sokáig vezettek benneteket félre, meggyőződve arról, hogy gyengék és értéktelenek vagytok azok által, akik a valóságban az értéktelenek.  Bár bizonyos értelemben mindenkinek van értéke, még a saját fajtájuk árulóinak is.

Valaha a Föld valóban egy paradicsom volt, ahol az ember és a vadállat olyan módon osztozott, amit a világotokban a legtöbben el sem tudnak képzelni, nemhogy valósággá tenni.  Elméteket megfertőzte a sötétség, de a szíveteknél van a kulcs a felszabadulásotokhoz.  Mert a szív a lényetek központja és a legnagyobb teremtő erőtök székhelye.

Nézzetek a szívetekre inspirációért, nézzetek a szívetekre irányításért, nézzetek a szívetekre Szeretetért, és irányítsátok ezt a Szeretetet először magatok felé, majd mások felé.  Mert a szívnek megvan a gyógyító ereje, hogy meggyógyítsa az elme minden betegségét és zavarát.  Mert az elme gyakran hajlamos a rosszaságra, míg a szív a gyógyításra.  A testek, az érzelmi bajok, a mentális zavarok és minden, ami emberi közösségeiteket bántja, gyógyítására.

Ezért arra kérünk mindenkit, aki e szavakra érkezik, hogy bízzatok magatokban, és keressétek és tápláljátok azt, ami a legjobb az emberi közösségetekben.

Nem fogjuk azt mondani, hogy kevés az idő, vagy hogy közel a vég, mert ezeket a szavakat a félelem irányítja.  A mi szavainkat a Szeretet irányítja, és megmutatják az utat a bennetek rejlő szeretet, erő és bölcsesség felé, amely számtalan évszázadon keresztül szunnyadt bennetek, várva a nagy ébredés idejét.

Azt mondjuk nektek, hogy most van itt az ideje, hogy felébredjetek szívetek fényére, most van itt a megváltás ideje, most van itt az önmegvalósítás ideje, és most van itt a teremtés fókuszpontja.  A mostban létezik együtt a múlt és a jövő, és a mostban van hozzáférésetek a legnagyobb erőtökhöz.

Tehát, most nyugodjunk meg és engedjük meg a Mostnak, hogy elvégezze az önfelszabadító munkáját.  Ne válasszátok a rabszolgaság életét, inkább válasszátok a szabadságot a Szeretet által.  Mert a Szeretet a nagy felszabadító, a Szeretet a nagy feltáró, a Szeretet az, ami megnyugtatja az elmét és aktiválja a szívet, és az, ami felébreszt benneteket álmotokból, és lehetővé teszi, hogy békében éljetek együtt.

© 2011 M.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2021/04/now-we-have-come-to-time-discourse-by.html

No comments: