Music by The Refusers

Thursday, April 15, 2021

Nu har vi kommit till en tid - En diskussion av M.N. Hopkins


Nu har vi kommit till en tid i mänsklighetens historia då kärleken söker ett sätt att komma in i människans värld.  Vi har uppmuntrat och hjälpt till i otaliga århundraden, men nu är det dags för människan att återigen ta ansvar för sitt eget öde och för era mänskliga samhällen.

Era sinnen och era viljor har varit fördunklade av rädsla, men nu är det dags att lyfta på slöjan och komma in i era sanna naturer som medskapare och medarbetare i byggandet av mänsklig gemenskap.  Ni har alltför länge blivit vilseledda, övertygade om att ni är svaga och av ringa värde av dem som i själva verket är de värdelösa.  Även om alla på ett sätt har ett värde, även de som förråder sin egen art.

En gång var jorden verkligen ett paradis där både människor och djur delade på ett sätt som de flesta i er värld aldrig kan föreställa sig, än mindre göra till verklighet.  Era sinnen har smittats av mörkret, men era hjärtan har nyckeln till er befrielse.  För hjärtat är centrum för ert väsen och sätet för er största kraft att skapa.

Se till era hjärtan för inspiration, se till era hjärtan för vägledning, se till era hjärtan för Kärlek och rikta denna Kärlek först tillbaka till er själva och sedan ut till andra.  Hjärtat har nämligen den helande kraften att läka alla sinnets sjukdomar och förvirringar.  För sinnet tenderar ofta att göra oråd medan hjärtat tenderar att läka.  Helande av kroppar, känslomässiga problem, mentala störningar och allt som plågar era mänskliga samhällen.

Så vi ber alla som kommer till dessa ord att lita på er själva och att söka och vårda det som är bäst inom era mänskliga gemenskaper.

Vi kommer inte att säga att det finns lite tid eller att slutet är nära, för detta är ord som styrs av rädsla.  Våra ord är riktade av Kärlek och visar vägen till er egen inneboende kärlek, styrka och visdom som har legat vilande inom er i oräkneliga århundraden i väntan på en tid av stort uppvaknande.

Vi säger till er att nu är det dags att vakna upp till ert hjärtas ljus, nu är det dags för återlösning, nu är det dags för självförverkligande och nu är det dags för skapelsens brännpunkt.  Det är i nuet som det förflutna och framtiden samexisterar och det är i nuet som ni har tillgång till er största kraft.

Så ska vi nu lugna ner oss och låta nuet göra sitt arbete för att befria oss själva.  Välj inte era liv i slaveri, välj hellre er frihet genom Kärlek.  För Kärleken är den stora befriaren, Kärleken är den stora avslöjaren, Kärleken är det som lugnar sinnet och aktiverar hjärtat och det som väcker er ur er sömn och låter er leva tillsammans i fred.

© 2011 M.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2021/04/now-we-have-come-to-time-discourse-by.html

No comments: