Music by The Refusers

Friday, April 2, 2021

Rehellinen Elämä - Diskurssi jonka M.N. Hopkins


Rehellinen Elämä:

Valo ja valo yksinään riittää parantamaan kaikki sairaudet ja vaivat ihmiskunnan pitkästä illuusiovainojen listasta.  Sillä Valo tuo mukanaan rehellisyyden elämiseen, eikä rehellisellä tavalla voi sairauden illuusioita olla olemassa ihmisessä.

Sillä ihminen opetettiin sairaaksi, koska ne, jotka johtavat harhaan ja antavat väärää tietoa omien itsekkäiden tarkoitusperiensä vuoksi, opettivat hänet epärehelliseksi.  Paluu rehelliseen elämään takaisi paluun terveisiin yksilöihin ja ihmisyhteisöjen ryhmiin.

Rehellisyyttä tarvitaan nykyään eniten.  Ihminen on opetettu valehtelemaan samoin kuin hänet on opetettu pettämään.  Sillä kun muutamat muutamat määräävät väärän todellisuuden tai illuusion, ihminen ei voi enää nähdä kirkkain silmin, tuntea kirkkain tuntein ja ajatella kirkkaalla mielellä.  Järkeä ei enää ole tässä pakotetun hallinnan järjestelmässä, ja sairaus vallitsee.

Luonnollinen järjestelmä, joka on muutettu epäluonnolliseksi, aiheuttaa aina sairauksia tai ristiriitoja ihmisorganismissa.  Bakteerit, mikrobit, virukset ja bakteerit olivat kaikki sairaan mielen luomuksia, joka sai muut uskomaan sairauteen eikä terveyteen.

Nyt keskitytään kaikenlaiseen heikkouteen eikä enää ihmisen luonnolliseen voimaan ja terveyteen, jota ravitsee vahva mieli, jota ulkoiset vaikutteet eivät hallitse.  Ihminen reagoi nyt keksittyihin huhuihin ja valheisiin, joita vahvistetaan väärennetyillä tiedoilla ja tilastoilla, joissa ei ole mitään järkeä tai joissa ei olisi mitään järkeä, jos ihmisellä olisi vielä kyky ajatella selkeästi ja nähdä olemassaolonsa todellisuus täällä ihmisten maailmassa.

Yksinkertainen näkemys on aina parempi.  Monimutkaisuus oli niiden keksintö, jotka hämmentävät yrittäessään hallita ihmiskunnan suuntaa.

Pysähtykää ja katsokaa paitsi ulkoista maisemaa, myös katsokaa sisimpäänne nähdäksenne, missä totuus asuu.  Älkää enää luottako medioihinne.  Sillä ne eivät ole mitään muuta kuin keino joukkopetokseen.  Teitä pommitetaan lukuisilla hyödyttömillä tiedoilla, jotta teitä harhautettaisiin ja pidettäisiin poissa todellisesta tiedosta päätöksentekoprosessejanne varten.  Itse asiassa olette luopuneet päätöksentekokyvyistänne ja luovuttaneet ne muutamille muille, jotka pikemminkin viihdyttävät kuin tiedottavat teille älykkäästi ympäröivästä maailmasta.

Näemme monia synkkiä pilviä nousevan ihmisyhteisöissänne.  Tämä on luonnollinen prosessi, jonka on tapahduttava ennen valon vapauttamista maailmaanne.

Nyt on niin monia konflikteja, kun harvat tekevät viimeisen epätoivoisen yrityksensä hallita ihmisten asioita.  Tämä epäonnistuu, kuten kaikki pyrkimykset, jotka tulevat egon lähteestä, epäonnistuvat.

Älkää pelätkö ja tietäkää, että tasapaino palaa jälleen maailmaanne ja ystävällisyys ja tervejärkisyys hallitsevat jälleen ihmisten asioita.  Sillä vain harvat näkevät tarpeen yhdistää itsensä uudelleen sekä luontoon että Jumalaan.  Tämä on ainoa tapa säilyttää tasapaino maailmassanne.

Älkää antako pelon ohjata teitä, vaan antakaa rakkauden ja järjen jälleen kerran hallita maitanne.

© 2011 M.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2021/04/a-message-about-need-for-honest-living.html

No comments: