Music by The Refusers

Thursday, April 15, 2021

Nüüd oleme inimkonna ajaloos jõudnud aega - Diskursus, mille on koostanud M.N. Hopkins


Nüüd oleme inimkonna ajaloos jõudnud aega, mil Armastus otsib teed, kuidas siseneda teie Inimese valdkonda.  Me oleme julgustanud ja aidanud lugematuid sajandeid, kuid nüüd on aeg, et Inimene taas kord vastutaks omaenda ja teie inimkogukondade saatuse eest.

Teie mõistus ja tahe on olnud hirmust hägustatud, kuid nüüd on aeg tõsta loori ja tulla oma tõelisse loomusesse kui kaasloojad ja kaasalööjad inimkogukonna ülesehitamisel.  Teid on liiga kaua eksitatud, olles veendunud, et te olete nõrgad ja väheväärtuslikud nende poolt, kes tegelikult on väärtusetud.  Kuigi mõnes mõttes on kõik väärtuslikud, isegi omataoliste reeturid.

Kunagi oli Maa tõeliselt paradiis, kus nii inimene kui ka loom jagasid seda nii, et enamik teie maailmas ei suuda seda kunagi ette kujutada, rääkimata sellest, et see saaks reaalsuseks.  Teie meeled on pimedusest nakatunud, kuid teie südames on teie vabanemise võti.  Sest süda on teie olemuse keskus ja teie suurima loomisjõu asukoht.

Vaadake oma südame poole inspiratsiooni saamiseks, vaadake oma südame poole, et leida suund, vaadake oma südame poole, et leida Armastust ja suunake see Armastus kõigepealt tagasi iseendale ja seejärel teistele.  Sest südamel on tervendav vägi, et ravida kõiki vaevusi ja mõistuse segadusi.  Sest mõistus kipub sageli pahandust tegema, samas kui süda kipub tervendama.  Kehade, emotsionaalsete hädade, vaimsete häirete ja kõige, mis teie inimkogukondades vaevab, tervendamiseks.

Seega palume kõigil, kes nende sõnade peale tulevad, usaldada endid ning otsida ja kasvatada seda, mis on parim teie inimkondades.

Me ei ütle, et aega on vähe või et lõpp on lähedal, sest need on hirmu poolt suunatud sõnad.  Meie sõnad on suunatud Armastuse poolt ja näitavad teed teie enda loomupärase armastuse, jõu ja tarkuse poole, mis on teie sees uinunud lugematuid sajandeid, oodates suure ärkamise aega.

Me ütleme teile, et nüüd on aeg ärgata oma südame valgusesse, nüüd on lunastuse aeg, nüüd on eneseteostuse aeg ja nüüd on loomise fookus.  Just nüüd on see, kus minevik ja tulevik eksisteerivad koos ja just nüüd on see, kus teil on juurdepääs oma suurimale väele.

Niisiis, rahustame end nüüd ja lubame nüüdsele teha oma tööd enese vabastamiseks.  Ärge valige oma elu orjuses, valige pigem oma vabadus läbi Armastuse.  Sest Armastus on suur vabastaja, Armastus on suur ilmutaja, Armastus on see, mis rahustab mõistuse ja aktiveerib südame ning see, mis äratab teid unest ja võimaldab teil elada koos rahus.

© 2011 M.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2021/04/now-we-have-come-to-time-discourse-by.html

No comments: