Music by The Refusers

Friday, April 16, 2021

Teraz sme v dejinách ľudstva prišli do obdobia - Diskurz od M.N. Hopkins


Teraz sme v dejinách ľudstva prišli do obdobia, keď Láska hľadá spôsob, ako vstúpiť do vašej ríše človeka.  Nespočetné stáročia sme vás povzbudzovali a pomáhali vám, ale teraz je čas, aby Človek opäť prevzal zodpovednosť za svoj vlastný osud a za osud vašich ľudských spoločenstiev.

Vašu myseľ a vôľu zahmlil strach, ale teraz je čas zdvihnúť závoj a vstúpiť do svojej pravej podstaty ako spolutvorcovia a spolupracovníci pri budovaní ľudského spoločenstva.  Príliš dlho ste sa nechali zviesť na scestie, presvedčení o svojej slabosti a malej hodnote tými, ktorí sú v skutočnosti tí bezcenní.  Hoci v istom zmysle majú hodnotu všetci, dokonca aj zradcovia vlastného druhu.

Kedysi bola Zem naozajstným rajom, v ktorom sa človek aj zviera delili spôsobom, ktorý si väčšina vo vašom svete nikdy nedokáže predstaviť, nieto ešte premeniť na skutočnosť.  Vaše mysle boli nakazené temnotou, no vaše srdcia majú kľúč k vášmu oslobodeniu.  Srdce je totiž centrom vášho bytia a sídlom vašej najväčšej moci tvoriť.

Hľadajte vo svojich srdciach inšpiráciu, hľadajte vo svojich srdciach smer, hľadajte vo svojich srdciach Lásku a nasmerujte ju najprv k sebe a potom k ostatným.  Srdce má totiž liečivú silu vyliečiť všetky choroby a zmätky mysle.  Myseľ má totiž často sklon k zlému, zatiaľ čo srdce k uzdraveniu.  Liečenie tiel, emocionálnych ťažkostí, duševných porúch a všetkého, čo trápi vaše ľudské spoločenstvá.

Preto prosíme všetkých, ktorí sa stretnú s týmito slovami, aby dôverovali sami sebe a hľadali a rozvíjali to najlepšie vo vašich ľudských spoločenstvách.

Nebudeme hovoriť, že je málo času alebo že sa blíži koniec, Lebo to sú slová riadené strachom.  Naše slová sú vedené Láskou a ukazujú cestu k vašej vlastnej vrodenej láske, sile a múdrosti, ktoré vo vás driemu už nespočetné stáročia a čakajú na čas veľkého prebudenia.

Hovoríme vám, že teraz je čas prebudiť sa k svetlu vášho srdca, teraz je čas vykúpenia, teraz je čas sebarealizácie a teraz je ohnisko stvorenia.  Práve teraz koexistuje minulosť a budúcnosť a práve teraz máte prístup k svojej najväčšej sile.

Preto sa teraz upokojme a dovoľme Teraz vykonať svoju prácu oslobodenia seba samého.  Nevybierajte si svoje životy v otroctve, radšej si vyberte slobodu prostredníctvom Lásky.  Lebo Láska je veľký osloboditeľ, Láska je veľký zjaviteľ, Láska je to, čo upokojuje myseľ a aktivuje srdce, a to, čo vás prebúdza zo spánku a umožňuje vám žiť spolu v mieri.

© 2011 M.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2021/04/now-we-have-come-to-time-discourse-by.html

No comments: