Music by The Refusers

Friday, April 2, 2021

Ærlig levevis - En Diskurs af M.N. Hopkins


 
Ærlig levevis:

Lys og lys alene er nok til at helbrede alle sygdomme og lidelser fra menneskehedens lange liste af illusoriske klager.  For Lyset bringer ærlighed i livet med sig, og på en ærlig måde kan illusionerne om sygdom ikke eksistere i mennesket.

For mennesket blev lært at være sygt, da det blev lært at være uærligt af dem, der vildleder og misinformerer for deres egne egoistiske formål.  For en tilbagevenden til en ærlig levevis ville sikre en tilbagevenden til sunde individer såvel som grupper i menneskelige samfund.

Ærlighed er det, der er mest nødvendigt i dag.  Mennesket er blevet lært at lyve, ligesom det er blevet lært at bedrage.  For når nogle få pålægger en falsk virkelighed eller illusion, kan mennesket ikke længere se med klare øjne, føle med klare følelser og tænke med et klart sind.  Fornuften eksisterer ikke længere i dette system af tvungen kontrol, og sygdom hersker.

Et naturligt system, der er ændret til et unaturligt system, vil altid udvise sygdom eller konflikter i den menneskelige organisme.  Bakterier, mikrober, vira og bakterier er alle skabelser af et sygt sind, der påførte andre at tro på sygdom frem for sundhed.

Koncentrationen er nu rettet mod svaghed af enhver art og ikke længere mod menneskets naturlige styrke og sundhed, som næres af et stærkt sind, der ikke er styret af ydre påvirkninger.  Mennesket reagerer nu på opdigtede rygter og løgne, der forstærkes af falske oplysninger og statistikker, som ikke giver mening eller ville give mening, hvis mennesket stadig havde evnen til at tænke klart og se virkeligheden i sin eksistens her i menneskeverdenen.

En enkel opfattelse er altid bedre.  Kompleksitet er en opfindelse af dem, der forvirrer i et forsøg på at kontrollere menneskehedens retning.

Stop op og se ikke kun på det ydre landskab, men se indad for at se, hvor sandheden har sit hjem.  Stol ikke længere på jeres medier.  For de er intet andet end midler til at vildlede masserne.  I bombarderes med et væld af ubrugelige oplysninger for at distrahere jer og holde jer væk fra virkelige oplysninger til jeres beslutningsprocesser.  I har faktisk opgivet jeres beslutningsevne og overladt den til nogle få andre, som underholder jer i stedet for at informere jer intelligent om verden omkring jer.

Vi ser mange mørke skyer opstå i jeres menneskelige samfund.  Dette er en naturlig proces, der må finde sted før frigivelsen af Lyset i jeres verden.

Der er så mange konflikter nu, hvor de få gør et sidste desperat forsøg på at kontrollere menneskets anliggender.  Dette vil mislykkes, da alle bestræbelser, der kommer fra en egoistisk kilde, vil mislykkes.

Vær ikke bange og vid, at balancen igen vil vende tilbage til jeres verden, og at venlighed og fornuft igen vil herske over menneskets anliggender.  For kun få kan se behovet for at genetablere forbindelsen med både naturen og Gud.  Dette er den eneste måde at opretholde balancen i jeres verden på.

Lad ikke frygt være jeres vejviser, men lad kærlighed og fornuft igen herske over jeres lande.

© 2011 M.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2021/04/a-message-about-need-for-honest-living.html

No comments: