Music by The Refusers

Thursday, April 15, 2021

Tagad cilvēces vēsturē ir pienācis laiks - Diskurss, ko M.N. Hopkins


Tagad cilvēces vēsturē ir pienācis laiks, kad Mīlestība meklē veidu, kā ienākt jūsu Cilvēka valstībā.  Mēs esam iedrošinājuši un palīdzējuši neskaitāmus gadsimtus, bet tagad ir pienācis laiks Cilvēkam atkal uzņemties atbildību par savu un jūsu cilvēku kopienu likteni.

Jūsu prātus un gribu ir aptumšojušas bailes, bet tagad ir pienācis laiks pacelt plīvuru un iejusties savā patiesajā būtībā kā līdzradītāji un līdzstrādnieki cilvēku kopienas veidošanā.  Jūs pārāk ilgi esat maldinājušies, pārliecināti, ka esat vāji un mazvērtīgi, un tie, kas patiesībā ir nevērtīgie, jūs ir pārliecinājuši, ka esat vāji un mazvērtīgi.  Lai gan savā ziņā vērtība ir visiem, pat savas dzimtas nodevējiem.

Kādreiz Zeme patiesi bija paradīze, kurā gan Cilvēks, gan zvēri dalījās tā, kā lielākā daļa jūsu pasaules iedzīvotāju nekad nespētu iedomāties, nemaz nerunājot par to, lai to pārvērstu realitātē.  Jūsu prātus ir inficējusi tumsa, tomēr jūsu sirdīs ir atslēga uz jūsu atbrīvošanu.  Jo sirds ir jūsu būtības centrs un jūsu lielākās radīšanas spējas vieta.

Meklējiet iedvesmu savās sirdīs, meklējiet virzienu savās sirdīs, meklējiet Mīlestību savās sirdīs un virziet šo Mīlestību vispirms uz sevi un tad uz citiem.  Jo sirdij piemīt dziedinošs spēks dziedēt visas prāta slimības un apjukumu.  Jo prātam bieži vien ir tendence uz ļaunumu, bet sirdij - uz dziedināšanu.  Ķermeņa, emocionālo ciešanu, garīgo traucējumu un visu to, kas sāp jūsu cilvēku kopienām, dziedināšanai.

Tāpēc mēs lūdzam visus, kas uzklausa šos vārdus, uzticēties sev un meklēt un kopt to, kas jūsu cilvēcībā ir vislabākais.

Mēs neteiksim, ka ir maz laika vai ka beigas ir tuvu, jo tie ir baiļu vadīti vārdi.  Mūsu vārdi ir vērsti uz Mīlestību, un tie rāda ceļu uz jums piemītošo mīlestību, spēku un gudrību, kas neskaitāmus gadsimtus ir snaudusi jūsos un gaidījusi uz lielās atmodas laiku.

Mēs jums sakām, ka tagad ir laiks atmodināt savas sirds gaismu, tagad ir izpirkšanas laiks, tagad ir pašrealizācijas laiks, tagad ir pašrealizācijas laiks un tagad ir radīšanas fokuss.  Tieši tagadnē līdzās pastāv pagātne un nākotne, un tieši tagadnē jums ir pieejams jūsu lielākais spēks.

Tāpēc tagad nomierināsimies un ļausim tagadnei veikt savu darbu - atbrīvot sevi.  Neizvēlēties savu dzīvi verdzībā, labāk izvēlieties savu brīvību caur Mīlestību.  Jo Mīlestība ir lielais atbrīvotājs, Mīlestība ir lielais atklājējs, Mīlestība ir tā, kas nomierina prātu un aktivizē sirdi, un tā, kas pamodina jūs no miega un ļauj jums dzīvot kopā mierā.

© 2011 M.N. Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2021/04/now-we-have-come-to-time-discourse-by.html

No comments: