Music by The Refusers

Saturday, July 17, 2021

Sillä olet astunut tulen kehään - M.N. Hopkinsin puheenvuoro


Muutoksen tulipalot palavat nyt ja palavat niin kauan kuin ihminen asuu ihmismuodossa.  Sillä olette astuneet tulen kehään inkarnoitumalla ihmismuotoon.

Tuli polttaa pois aikakausien surun ja muuttaa ja muuntaa teidät kaikki eräänä päivänä Valon olennoiksi.  Kun luomakunnan tuli on syttynyt, näette elämän seikkailuna, jota on elettävä lapsen leikkien tavoin.  Leikin aikana hyvin nuoret tarkkailevat ja pohtivat kaikkea näkemäänsä iloisella asenteella.  Tämä ilo on se, mikä ruokkii tiedon tulta ja tuo vastaukset valoon tai voisi paremmin sanoa, tuo ymmärryksen valon lapselle.

Lapsi on avoin ja rehellisesti etenee ilon täyttämällä tavalla.  Näin lapsi pääsee helposti käsiksi tietoon, johon aikuiset eivät pysty, koska he ovat jatkuvasti hypnoottisessa häiriötilassa. Aikuinen on koulutettu katsomaan poispäin kaikesta siitä, mikä on totta ja itsestään selvää, kun taas lapsi on tietämättömyydessään avoin kaikelle tietämykselle, jota hänen opettamansa esteet ja pelot eivät estä.  Lapsi voi nähdä maailman selkeällä ja avoimella tavalla, tavalla, joka on kadonnut kaikilta muilta paitsi harvoilta, jotka ovat astuneet aikuisten maailmaan.

Lapsi syntyy ajatuksen ja tunteiden vapauteen ja hänet johdatetaan mahdollisimman nopeasti mielikuvitusajattelun orjuuteen.  Menettäessään kykynsä ajatella ja järkeillä itse, lapsi alkaa astua tylsämielisyyden ja tylsien tunteiden maailmaan.  Ne, jotka vastustavat, rokotetaan ja lääkitään nopeasti alistumaan.  Sillä lääkkeet tylsistävät aistit ja heikentävät ihmisen tahtoa.

Lääketiede ei ole mitään muuta kuin yksi monista välineistä, joita käytetään mielen ja tunteiden orjuuttamiseen ja ihmisen heikentämiseen ja sairastuttamiseen.  Sillä ihminen oli kerran vahva ja terve olento, joka kykeni kehittyneeseen ajatteluun ja tunteisiin ja joka on kehittynyt puoliksi tai puoliksi tietoiseksi ja tiedostavaksi yksilöksi, joka on myrkytetty kehossaan ja mielessään niin, että häneltä puuttuu tahto kehittyä.

Muutamat uskaltavat ja muutamat pääsevät ulos vankilastaan synnynnäisen tahdonvoiman ansiosta, jota pimeän päättäväisyyden omaavat eivät ole koskaan murtaneet.  Useammat heräävät ja herättävät henkiin voimansa ja terveen järjen, kun he yhdistyvät uudelleen Itseen.

Olkaa rohkeita älkääkä pelätkö.  Herätkää ja tuntekaa jälleen itsenne ja yhdistykää uudelleen Taivaaseen ja Maahan.  Nähkää se kauneus, jota on runsaasti, ja muuntukaa takaisin alkuperäisiin aikomuksiinne, jotka ohjasivat kaikkea, ennen kuin tämä pimeyden aikakausi syntyi.

© M.N Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2012/01/for-you-have-entered-ring-of-fire.html

No comments: