Music by The Refusers

Monday, July 19, 2021

Защото сте влезли в огнения пръстен - Беседа от М.Н. Хопкинс


Огънят на промяната гори сега и ще продължи да гори, докато човекът обитава човешка форма.  Защото вие сте влезли в огнения кръг, като сте се въплътили в човешка форма.

Огънят ще изгори скръбта на вековете и един ден ще превърне и трансформира всички вас в Същества на Светлината.  Веднъж запалени от огъня на съзиданието, вие ще видите живота като приключение, което трябва да се изживее, както детето играе.  По време на играта най-малките наблюдават и размишляват върху всичко, което виждат, с радостно поведение.  Тази радост подхранва огъня на познанието и извежда отговорите на светло, или по-добре да се каже, носи светлината на разбирането на детето.

Детето е отворено и честно продължава да се развива по изпълнен с радост начин.  Това позволява на детето лесно да получи достъп до информация, която възрастните не могат да получат поради постоянното си състояние на хипнотична разсеяност. Възрастният е обучен да отвръща поглед от всичко, което е истинско и очевидно, докато детето в своето незнание е отворено към всичко, което знае, без да бъде възпрепятствано от научените от него пречки и страхове.  Детето може да види света по ясен и открит начин, начин, който е изгубен за всички, освен за малцина, които са навлезли в света на възрастните.

Детето се ражда в свобода на мисълта и емоциите и възможно най-бързо бива въведено в робството на въображаемото мислене.  Загубвайки способността да мисли и разсъждава самостоятелно, детето започва да навлиза в света на тъпото мислене и притъпените емоции.  Онези, които се съпротивляват, бързо биват ваксинирани и медикаментозно накарани да се подчинят.  Защото лекарствата притъпяват сетивата и отслабват волята на човека.

Медицинската наука не е нищо повече от един от многото инструменти, използвани за поробване на ума и емоциите и за отслабване и разболяване на човешката форма.  Защото някога човекът е бил силна и здрава личност, способна на напреднала мисъл и чувства, която се е превърнала в полусъзнателен или полусъзнателен и осъзнат индивид, който е бил така отровен в тялото и ума, че няма воля да се развива.

Малцина се осмеляват и малцина успяват да излязат от затворите си благодарение на присъщата им сила на волята, която никога не е била сломявана от онези с тъмна решителност.  Още повече хора ще се събудят и ще възродят силата и здравия си разум, когато се свържат отново със Себе си.

Бъдете смели и не се страхувайте.  Станете и почувствайте отново Себе си и се свържете отново с Небето и Земята.  Вижте красотата, която изобилства, и се преобразете обратно към първоначалните си намерения, които са насочвали всичко, преди да настъпи тази епоха на мрака.

© М.Н. Хопкинс

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2012/01/for-you-have-entered-ring-of-fire.html

No comments: