Music by The Refusers

Saturday, July 17, 2021

For I er gået ind i ildringen - En tale af M.N. Hopkins


Forandringens ild brænder nu og vil fortsætte med at brænde, så længe mennesket lever i en menneskelig form.  For I er trådt ind i ildringen ved at inkarnere i menneskelig form.

Ilden vil brænde tidernes sorg væk og forvandle og forvandle jer alle en dag til lysvæsner.  Når I først er tændt af skabelsens ild, vil I se livet som et eventyr, der skal leves som et barns leg.  Under legen observerer og reflekterer de helt små over alt, hvad de ser, med en glad opførsel.  Denne glæde er det, der giver næring til videnens ild og bringer svarene frem i lyset, eller man kan bedre sige, at den bringer forståelsens lys til barnet.

Barnet er åbent og går ærligt frem på en glædesfyldt måde.  Dette gør det muligt for barnet at få let adgang til oplysninger, som voksne ikke kan få adgang til på grund af deres konstante tilstand af hypnotiske distraktioner. Den voksne er blevet trænet til at se væk fra alt det sande og selvindlysende, mens barnet i sin uvidenhed er åbent for alt vidende uden at blive hindret af sine indlærte hindringer og frygt.  Barnet kan se verden på en klar og åben måde, en måde, som er gået tabt for alle undtagen nogle få, der er kommet ind i voksenverdenen.

Et barn fødes ind i tanke- og følelsesfrihed og ledes så hurtigt som muligt ind i den imaginære tænknings slaveri.  Da barnet mister evnen til at tænke og ræsonnere selv, begynder det at træde ind i en verden af kedelig tankegang og kedelige følelser.  De, der gør modstand, bliver hurtigt vaccineret og medicineret til underkastelse.  For stoffer sløver sanserne og svækker menneskets vilje.

Lægevidenskaben er intet andet end et af de mange redskaber, der bruges til at slavebinde sindet og følelserne og svække og sygeliggøre den menneskelige form.  For mennesket var engang et stærkt og sundt væsen, der var i stand til at tænke og føle avanceret, men som er blevet til et halvt eller halvt bevidst og bevidst individ, der er blevet så forgiftet i krop og sind, at det mangler viljen til at udvikle sig.

Nogle få tør og nogle få klarer sig ud af deres fængsel på grund af den iboende viljestyrke, som aldrig er blevet brudt af dem med mørk beslutsomhed.  Flere vil vågne op og genoplive deres styrke og sunde fornuft, når de genforenes med Selvet.

Vær modig og frygt ikke.  Rejs dig op og føl igen dit Selv og genforbind dig med Himlen og Jorden.  Se den skønhed, der er i overflod, og transformér tilbage til jeres oprindelige intentioner, som styrede alt, før denne mørkets tidsalder blev til.

© M.N Hopkins 

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2012/01/for-you-have-entered-ring-of-fire.html

No comments: