Music by The Refusers

Wednesday, July 21, 2021

Lebo ste vstúpili do ohnivého kruhu - Rozprava od M.N. Hopkinsa


Oheň zmeny horí teraz a bude horieť dovtedy, kým bude človek žiť v ľudskej podobe.  Vtelením sa do ľudskej podoby ste totiž vstúpili do kruhu ohňa.

Oheň spáli smútok vekov a jedného dňa vás všetkých premení a pretransformuje na bytosti svetla.  Keď sa zapálite ohňom stvorenia, budete vnímať život ako dobrodružstvo, ktoré treba prežiť, ako sa hrá dieťa.  Počas hry tí najmenší pozorujú a s radosťou uvažujú o všetkom, čo vidia.  Táto radosť podnecuje oheň poznania a prináša odpovede na svetlo, alebo lepšie povedané, prináša dieťaťu svetlo pochopenia.

Dieťa je otvorené a úprimne postupuje spôsobom plným radosti.  To umožňuje dieťaťu ľahko sa dostať k informáciám, ktoré dospelí nemôžu získať pre svoj neustály stav hypnotickej rozptýlenosti. Dospelý bol naučený odvracať pohľad od všetkého, čo je pravdivé a samozrejmé, zatiaľ čo dieťa je vo svojej nevedomosti otvorené všetkému poznaniu, ktorému nebránia jeho naučené prekážky a obavy.  Dieťa dokáže vidieť svet jasným a otvoreným spôsobom, ktorý sa stratil všetkým okrem niekoľkých, ktorí vstúpili do sveta dospelých.

Dieťa sa rodí do slobody myslenia a emócií a čo najrýchlejšie sa dostáva do otroctva imaginárneho myslenia.  Keď dieťa stratí schopnosť myslieť a uvažovať samo za seba, začne vstupovať do sveta tupého myslenia a otupených emócií.  Tí, ktorí sa vzpierajú, sú rýchlo očkovaní a liečení, aby sa podriadili.  Lieky totiž otupujú zmysly a oslabujú vôľu človeka.

Lekárska veda nie je ničím iným ako jedným z mnohých nástrojov používaných na zotročenie mysle a emócií a oslabenie a ochorevanie ľudskej formy.  Človek bol totiž kedysi silnou a zdravou bytosťou schopnou rozvinutého myslenia a cítenia, ktorá sa zmenila na polovedomého alebo polovičného a uvedomelého jedinca, ktorého telo a myseľ boli tak otrávené, že mu chýba vôľa vyvíjať sa.

Niekoľkí sa odvážia a niekoľkí sa dostanú zo svojho väzenia vďaka vrodenej sile vôle, ktorú tí s temným odhodlaním nikdy nezlomili.  Ďalší sa prebudia a oživia svoju silu a zdravý rozum, keď sa znovu spoja so sebou samým.

Buďte odvážni a nebojte sa.  Povstaňte a znovu precíťte svoje Ja a znovu sa spojte s Nebom a Zemou.  Uvidíte krásu, ktorou oplýva, a premeníte sa späť na svoje pôvodné zámery, ktoré všetko usmerňovali pred tým, než nastal tento vek temnoty.

© M.N Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2012/01/for-you-have-entered-ring-of-fire.html

No comments: