Music by The Refusers

Monday, July 19, 2021

Pentru că ați intrat în Inelul de Foc - Un discurs de M.N. Hopkins

Focurile schimbării ard acum și vor continua să ardă atâta timp cât omul va locui într-o formă umană.  Pentru că ați intrat în inelul de foc prin întruparea în formă umană.

Focul va arde durerea veacurilor și vă va transforma și transmuta pe toți într-o zi în Ființe de Lumină.  Odată aprinși de focul creației, veți vedea viața ca pe o aventură care trebuie trăită așa cum se joacă un copil.  În timpul jocului, cei foarte mici observă și reflectă asupra a tot ceea ce văd cu o atitudine veselă.  Această bucurie este cea care alimentează focul cunoașterii și aduce răspunsurile la lumină sau, mai bine zis, aduce lumina înțelegerii la copil.

Copilul este deschis și procedează cu onestitate într-o manieră plină de bucurie.  Acest lucru îi permite copilului să acceseze cu ușurință informații pe care adulții nu le pot accesa din cauza stării lor constante de distragere a atenției prin hipnoză. Adultul a fost antrenat să privească deoparte de tot ceea ce este adevărat și evident, în timp ce copilul, în necunoașterea sa, este deschis la tot ceea ce știe, fără a fi împiedicat de piedicile și temerile învățate de el sau de ea.  Copilul poate vedea lumea într-un mod clar și deschis, un mod care a fost pierdut pentru toți, cu excepția câtorva dintre cei care au intrat în lumea adulților.

Copilul se naște în libertatea gândirii și a emoțiilor și este condus cât se poate de repede în sclavia gândirii imaginare.  Pierzându-și capacitatea de a gândi și de a raționa pentru el însuși, copilul începe să intre în lumea minții și a emoțiilor plictisitoare.  Cei care se opun sunt rapid vaccinați și medicamentați până la supunere.  Căci drogurile amorțesc simțurile și slăbesc voința Omului.

Știința medicală nu este altceva decât unul dintre multele instrumente folosite pentru a înrobi mintea și emoțiile și pentru a slăbi și îmbolnăvi forma umană.  Pentru că omul a fost cândva o entitate puternică și sănătoasă, capabilă de gândire și sentimente avansate, care s-a transformat într-un individ semi-conștient sau pe jumătate conștient și conștient, care a fost atât de otrăvit în corp și în minte încât nu mai are voința de a evolua.

Câțiva îndrăznesc și câțiva reușesc să iasă din închisorile lor datorită forței inerente de voință care nu a fost niciodată frântă de cei cu o determinare întunecată.  Mai mulți se vor trezi și își vor reînvia puterea și bunul simț pe măsură ce se vor reconecta la Sine.

Fiți îndrăzneți și nu vă temeți.  Ridicați-vă și simțiți-vă din nou Sinele și reconectați-vă la Cer și la Pământ.  Vedeți frumusețea care abundă și transformați-vă înapoi la intențiile voastre inițiale care au dirijat totul înainte ca această eră a întunericului să se nască.

© M.N Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2012/01/for-you-have-entered-ring-of-fire.html

No comments: