Music by The Refusers

Wednesday, July 21, 2021

Vstoupili jste do ohnivého kruhu - Rozprava M.N. Hopkinse


Oheň změny hoří nyní a bude hořet, dokud bude člověk žít v lidské podobě.  Vtělením do lidské podoby jste totiž vstoupili do ohnivého kruhu.

Oheň spálí smutek věků a jednoho dne vás všechny promění a přetransformuje v bytosti světla.  Jakmile zahoříte ohněm stvoření, budete vnímat život jako dobrodružství, které je třeba prožít, jako když si dítě hraje.  Během hry ti nejmladší s radostným chováním pozorují a přemýšlejí o všem, co vidí.  Tato radost podněcuje oheň poznání a přináší odpovědi na světlo, nebo lépe řečeno, přináší dítěti světlo porozumění.

Dítě je otevřené a poctivě postupuje radostným způsobem.  To dítěti umožňuje snadný přístup k informacím, které dospělí nemohou získat kvůli svému neustálému stavu hypnotické roztěkanosti. Dospělý byl vycvičen, aby odvracel zrak od všeho, co je pravdivé a samozřejmé, zatímco dítě je ve své nevědomosti otevřené všemu poznání, kterému nebrání jeho naučené překážky a obavy.  Dítě dokáže vidět svět jasně a otevřeně, způsobem, který byl ztracen pro všechny kromě několika málo těch, kteří vstoupili do světa dospělých.

Dítě se rodí do svobody myšlení a emocí a je co nejrychleji vedeno do otroctví imaginárního myšlení.  Ztrácí schopnost samostatně myslet a uvažovat a začíná vstupovat do světa tupého myšlení a otupělých emocí.  Ti, kteří se tomu brání, jsou rychle očkováni a medikováni, aby se podřídili.  Drogy totiž otupují smysly a oslabují vůli člověka.

Lékařská věda není ničím jiným než jedním z mnoha nástrojů používaných k zotročení mysli a emocí a k oslabení a ochoření lidské formy.  Člověk byl totiž kdysi silnou a zdravou bytostí schopnou vyspělého myšlení a cítění, která se zvrhla v napůl či napůl vědomého a uvědomělého jedince, jemuž byla otrávena mysl i tělo natolik, že postrádá vůli k vývoji.

Několik málo lidí se odváží a několik málo se jich dostane ze svého vězení díky vrozené síle vůle, kterou ti s temným odhodláním nikdy nezlomili.  Další se probudí a oživí svou sílu a zdravý rozum, když se znovu spojí se svým Já.

Buďte odvážní a nebojte se.  Povstaňte a znovu pociťte svéJá a znovu se spojte s Nebem a Zemí.  Spatřete krásu, kterou oplývá, a proměňte se zpět ke svým původním záměrům, které vše řídily předtím, než nastal tento věk temnoty.

© M.N Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2012/01/for-you-have-entered-ring-of-fire.html

No comments: