Music by The Refusers

Tuesday, July 20, 2021

Sest te olete sisenenud tulerõngasse - M.N. Hopkinsi kõne


Muutuste tuled põlevad praegu ja põlevad nii kaua, kui inimene elab inimkujul.  Sest te olete inimvormi kehastumisega sisenenud tule ringile.

Tuli põletab ära aegade kurbuse ning muudab ja transmuteerib teid kõiki ühel päeval Valguse Olenditeks.  Kui te olete põlema läinud loomingu tulega, siis näete elu kui seiklust, mida tuleb elada nagu laps mängib.  Mängu ajal jälgivad ja mõtisklevad väga noored kõik nähtu üle rõõmsameelselt.  See rõõm on see, mis toidab teadmiste tuld ja toob vastused päevavalgele või võiks paremini öelda, toob mõistmise valguse lapsele.

Laps on avatud ja lähtub ausalt ja rõõmsameelselt.  See võimaldab lapsel hõlpsasti ligi pääseda teabele, mida täiskasvanud ei saa oma pideva hüpnootilise häiritud oleku tõttu. Täiskasvanut on õpetatud vaatama eemale kõigest, mis on tõene ja iseenesestmõistetav, samas kui laps on oma teadmatuses avatud kõigele teadvusele, mida ei takista tema õpetatud takistused ja hirmud.  Laps suudab näha maailma selgelt ja avatult, viisil, mis on kadunud kõigile, välja arvatud vähestele, kes on sisenenud täiskasvanute maailma.

Laps sünnib mõtte- ja tundevabadusesse ja juhatatakse võimalikult kiiresti kujutlusliku mõtlemise orjusse.  Kaotades võime ise mõelda ja arutleda, hakkab laps sisenema tuimast mõttemaailma ja tuimade emotsioonide maailma.  Need, kes sellele vastu seisavad, vaktsineeritakse ja ravitsetakse kiiresti alistuma.  Sest uimastid tuhmivad meeled ja nõrgestavad inimese tahet.

Meditsiin pole midagi muud kui üks paljudest vahenditest, mida kasutatakse mõistuse ja emotsioonide orjastamiseks ning inimese nõrgestamiseks ja haigestumiseks.  Sest inimene oli kunagi tugev ja terve olend, kes oli võimeline arenenud mõtlemisele ja tunnetele, kuid kes on muutunud pooleldi või poolteadlikuks ja teadlikuks indiviidiks, kes on kehas ja meeles nii mürgitatud, et tal puudub tahe areneda.

Vähesed julgevad ja vähesed suudavad oma vanglast välja tulla tänu oma loomupärasele tahtejõule, mida pimedate meelekindlate inimeste poolt ei ole kunagi murtud.  Rohkem ärkavad ja taaselustavad oma jõudu ja head mõistust, kui nad taasühenduvad Iseendaga.

Olge julged ja ärge kartke.  Tõuske ja tundke taas omaEnd ja ühendage end uuesti Taevaga ja Maaga.  Nähke ilu, mis on külluses, ja muunduge tagasi oma algsete kavatsuste juurde, mis juhtisid kõike enne selle pimeduse ajastu tekkimist.

© M.N Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2012/01/for-you-have-entered-ring-of-fire.html

No comments: